aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Γυναικών: Στην Ανόρθωση το ντέρμπι… από το παρελθόν

Βόλεϊ Γυναικών: Στην Ανόρθωση το ντέρμπι… από το παρελθόν

«ΣΩΤΗΡΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-0 (25-22, 25-21, 25-18)

Τις μεγάλες μάχες του παρελθόντος θύμισε το βαρωσιώτικο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής μεταξύ Ανόρθωσις – Νέα Σαλαμίνα στην προσωρινή έδρα της Ανορθώσεως «ΣΩΤΗΡΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ». Η Ανόρθωσις κέρδισε με 3-0 σε 72’ αλλά κάλλιστα η Νέα Σαλαμίνα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερη τύχη. Ειδικά, στο πρώτο σετ οι «ερυθρόλευκες» βρέθηκαν στο +7, αλλά οι «κυανόλευκες» το γύρισαν. Η Ανόρθωσις είναι στην τετράδα, ενώ η Νέα Σαλαμίνα ισοβαθμεί στην 5η με ΑΕΚ και Δικέφαλο.

Η Νέα Σαλαμίνα αιφνιδίασε την Ανόρθωση και πήρε τα ηνία στο πρώτο σετ διαμορφώνοντας διαφορά επτά πόντων 13-20. Η Ανόρθωσις όμως αντέδρασε και με σερί 08-01 ισοφάρισε 21-21. Τελικά, η «Μεγάλη Κυρία» έκανε τη μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας με 25-22 σε 24’ και προηγήθηκε.

Στο δεύτερο σετ η Ανόρθωσις ήταν απόλυτα κυρίαρχη δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Νέα Σαλαμίνα. Στα αρχικά στάδια το σετ ήταν τελειωμένο 11-02 με την Ανόρθωση να επικρατεί 25-21 σε 25’ άνκαι η Νέα Σαλαμίνα βελτιώθηκε και μείωσε.

Το βαρωσιώτικο ντέρμπι ήταν όνομα και πράμα στο τρίτο σετ, με τις «κυανόλευκες» και «ερυθρόλευκες» να συμβαδίζουν 08-08 , ενώ η Νέα Σαλαμίνα προηγήθηκε 10-12. Το ντέρμπι ήταν αμφίρροπο με την Ανόρθωση να προηγείται 16-15. Η «Μεγάλη Κυρία» προηγήθηκε 24-18 και κέρδισε με 25-18 σε 23’ και πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(D. DJORDJEVIC): Βασιλείου, Nikolova, Shvanska, Χαραλάμπους, Ζεμπύλα, Ριαλά – Λίμπερο: Δαϋίδ – Αλλαγές: Κωνσταντίνου.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (ΓΡ. ΜΠΑΛΛΟΣ): Προκοπίου, Strefling, Θεοδούλου, Κόκκινου, Palmieri, Lezhenkina, – Λίμπερο: Στεφάνου. – Αλλαγές: Πέτρου, Κρασιά.

Διαιτητές: Ν. Τζιακούρης – Α. Δανιήλ
Επόπτες: I. Παπαθεοχάρους – Χ. Παπαχριστοδούλου
Σημειωτές: A. Xατζηκωστή – Ι. Τοφή
Παρατηρητής Διαιτησίας: Π. Τοφή
Παρατηρητής Αγώνα: Τ. Σαββίδης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ