aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ γυναικών: Οι προβολείς στη Λεμεσό

Βόλεϊ γυναικών: Οι προβολείς στη Λεμεσό

Στη Λεμεσό επικεντρώνεται το ενδιαφέρον του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών. Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής ο πρωτοπόρος Property Gallery Απόλλων υποδέχεται την Ανόρθωση, ενώ η Λεμεσός Βόλεϊ τη Νέα Σαλαμίνα στο Γυμνάσιο Πολεμιδιών (ζωντανή μετάδοση από την Cablenet Sports 3 ΗD).

Παραδοσιακό ντέρμπι δύο ιστορικών ομάδων στο γυναικείο βόλεϊ έχουμε στο Γήπεδο του Απόλλωνα, αφού οι αναμετρήσεις με αντίπαλο την Ανόρθωση, έχουν πάντοτε ενδιαφέρον. Η ομάδα της Λεμεσού είναι αήττητη και το ισχυρό φαβορί σε αντίθεση με την Κυρία που με την πλάτη στον τοίχο θα παίξει απόψε το τελευταίο της ίσως χαρτί για πρόκριση στην τετράδα.

Τον στόχο της τετράδας έχει και η Λεμεσός Βόλεϊ που φιλοξενεί στο Λύκειο Πολεμιδιών την ομάδα που έχει το ισχυρό προβάδισμα, τη Νέα Σαλαμίνα. Θεατές και τηλεθεατές της Cablenet αναμένεται να παρακολουθήσουν ένα αμφίρροπο ματς που ενδέχεται να καθορίσει τις θέσεις 4 έως 6.  Με νίκη, οι ερυθρόλευκες πιστεύεται ότι θα «κλειδώσουν» την 4η θέση.

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως υποδέχεται τον Δικέφαλο Γερίου και μετά τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ (με 3-0 το Σάββατο) είναι το μεγάλο φαβορί για νέο τρίποντο για να μείνει κοντά στον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Τέλος στην Πάφο (Γήπεδο «Αφροδίτη»), Άρης Πολεμίου και Robo Markets ΑΕΛ θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη και το τρίποντο. Φαβορί, βέβαια, η ομάδα της Λεμεσού, η οποία παρά την απογοήτευση από την οπισθοχώρηση στα αναβληθέντα παιχνίδια της, έχει διαφορά ποιότητας από ττη μαχητική ομάδα του Πολεμίου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων 11-0 33-7 32
2. Ολυμπιάδα Ν. 10-1 31-7 29
3. ΑΕΛ 8-3 25-14 23
4. Νέα Σαλαμίνα 5-6 22-21 18
5. Ανόρθωση 5-6 19-20 14
6. Λεμεσός Βόλεϊ 4-7 15-25 11
7. Άρης Πολεμίου 1-10 7-30 4
8. Δικέφαλος Γ. 0-11 5-33 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ