aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Γυναικών: Οι γαλαζοκίτρινες δεν αστειεύονταν (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Βόλεϊ Γυναικών: Οι γαλαζοκίτρινες δεν αστειεύονταν (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Ντέρμπι στα χαρτιά αποδείχθηκε εν τέλει η αποψινή λεμεσιανή (μίνι) «μάχη» μεταξύ της Λεμεσός Βόλεϊ και της ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών. Και αυτό γιατί, οι γαλαζοκίτρινες μπήκαν αποφασιστικά στο Λύκειο Πολεμιδιών και δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα στις αντίπαλες να τις αμφισβητήσουν. «Έτρεξαν» με… χίλια προς τη νίκη και την πανηγύρισαν στο φινάλε με 3-0 σετ (25-19, 25-22, 25-17), ενισχύοντας αυτομάτως τη θέση τους στην τετράδα.

Η πρωτοπόρος Ολυμπιάδα Νεάπολης δεν συνάντησε σε άλλο ένα ματς ιδιαίτερες δυσκολίες . Απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στην προσωρινή της έδρα «Νεάπολη – Επιστροφή», έδωσε συνέχεια στην αλάνθαστη πορεία. Κέρδισε για τέταρτη διαδοχική φορά με 3-0 σετ (25-19, 25-13, 25-8), αποτυπώνοντας εν πολλοίς τη δυναμική της.

Ούτε ο Property Gallery Aπόλλων, τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Δικέφαλο Γερίου. Οι γαλάζιες πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με 3-0 σετ (25-17, 25-12, 25-12), προσθέτοντας στο ταμείο την τέταρτη συναπτή νίκη τους.

Τέλος, η Ανόρθωση ύψωσε ανάστημα απόψε στο γήπεδο «Αφροδίτη». Μετά το άσχημο ξεκίνημα και την ήττα από τη Λεμεσός Βόλεϊ, ανίχνευσε τον δρόμο που οδηγούσε στο τρίποντο. Δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε το πρώτο σετ (25-22), όπως και τα δύο επόμενα (25-14, 25-16), αντλώντας σημαντική ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Capture

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ