aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ γυναικών: Mεγάλο διπλό η Robo Markets AΕΛ

Βόλεϊ γυναικών: Mεγάλο διπλό η Robo Markets AΕΛ

Μεγάλο διπλό που της επιτρέπει να βρίσκεται στην κορυφή παρέα με τον Property Gallery Απόλλων στους 30 βαθμούς σε 11 αγώνες τρεις μέρες πριν από τον μεταξύ τους αγώνα για την 14η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας πέτυχε η Robo Markets AΕΛ.

Η Ολυμπιάδα σε ένα καθοριστικό σετ δεν τα κατάφερε και έμεινε στην 3η θέση με 23 βαθμούς 7 πόντους πίσω από την κορυφή.

Εμφανώς καλύτερα σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα οι «γαλαζοκίτρινες» στην επιστροφή των Σπύροου και Κατσουνωτού πέρασαν από το «ΝΕΑΠΟΛΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» κερδίζοντας την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως με 1-3 σετ. Ο αγώνας ήταν εξ αναβολής για την 13η αγωνιστική.

Φουριόζα μπήκε η ομάδα του Στ. Μασιά στο ντέρμπι και επικράτησε 17-25 με συνέπεια να πάρει το προβάδισμα με 0-1 σετ.

Αντίδραση έδειξε η Ολυμπιάδα στο δεύτερο σετ με συνέπεια το παιχνίδι να πάρει «φωτιά» και να κριθεί στους έξτρα πόντους. Η προσφυγική ομάδα επικράτησε 27-25 και ισοφάρισε 1-1 σετ.

Το παιχνίδι στο 3ο σετ έμοιαζε με το πρώτο με την Robo Markets ΑΕΛ να είναι ανώτερη με συνέπεια να κερδίζει 16-25 και να προηγείται 1-2.

Με το υπέρ της 1-2 η ομάδα της Λεμεσού έπαιξε με άλλη αύρα στο τέταρτο σετ που «κσθάρισε» με 20-25 απέναντι σε μια Ολυμπιάδα που προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Γ.ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ): Λεωνίδου, Hudima, Πέτρου, Mudritskaya, Cudworth, Mανίταρου – Λίμπερο: Κούτα – Αλλαγές: Σιάγια, Donchuk, Χριστοφορίδου.

Robo Markets ΑΕΛ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Σπύρου, Milca,Παύλου,Stedile, Στεφανίδη/ Gryban, Πεχλιβάνη /Λίμπερο: Κοκκή – Αλλαγές: Κατσουνωτού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ