aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Γυναικών: Μεγάλο «διπλό» για τη Λεμεσός Βόλεϊ!

Βόλεϊ Γυναικών: Μεγάλο «διπλό» για τη Λεμεσός Βόλεϊ!

Μεγάλο παιχνίδι έγινε απόψε στο «Σωτήρειο» ανάμεσα στην Ανόρθωση και τη Λεμεσός Βόλεϊ. Νικήτρια αναδείχθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα με 3-1 σετ (31-29, 8-25, 25-14, 25-19). Σπουδαίο «διπλό» για την ομάδα της Λεμεσού, που δείχνει φέτος ιδιαίτερα δυνατή και απαιτητική. Η Ανόρθωση δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την έδρα της. Ο Property Gallery Απόλλων «καθάρισε» εύκολα, όπως αναμενόταν, το παιχνίδι απέναντι στον Άρη Πολεμίου εκτός έδρας. Επικράτησε με 3-0 σετ (25-12, 25-17, 25-12).

Εν έτει 2022 αναβάλλονται αγώνες σε κλειστά γήπεδα λόγω βροχής! Ο αγώνας ΑΕΛ – Ολυμπιάδα Νεάπολης δεν ξεκίνησε ποτέ, αφού από ένα σημείο της οροφής του γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης» έπεφτε νερό στο παρκέ. Οι διαιτητές έκριναν ότι ήταν επικίνδυνο για τις πετοσφαιρίστριες και αποφάσισαν την αναβολή του παιχνιδιού, που πιθανότατα να οριστεί για το προσεχές Σάββατο. «Απολογούμαστε. Είναι ένα φαινόμενο που πρώτη φορά παρατηρείται στο “Νίκος Σολομωνίδης”» σχολίασε ο πρόεδρος της πετοσφαιρικής ΑΕΛ, Κώστας Κωνσταντίνου, μιλώντας στην Cablenet.

Αναβολή είχαμε και στον αγώνα Νέα Σαλαμίνα – Δικέφαλος Γερίου, «λόγω θετικών κρουσμάτων που εμφανίστηκαν στην ομάδα του Γερίου» όπως ενημέρωσε η ΚΟΠΕ. Ο αγώνας ορίστηκε για το προσεχές Σάββατο στις 18:00, στην αίθουσα Αγίου Νεοφύτου στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ