aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ γυναικών: Κριτήριο για την τελική δωδεκάδα

Βόλεϊ γυναικών: Κριτήριο για την τελική δωδεκάδα

Σε ρυθμούς μονταρίσματος ενόψει των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθούν στα Νησιά Φαρόε μεταξύ 23 -26 μπήκε η Εθνική Κύπρου στο βόλεϊ γυναικών.

Μετά από δέκα ημέρες σκληρών προπονήσεων στο Θεμιστόκλειο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε την Πέμπτη σε φιλικό αγώνα την πρωταθλήτρια ομάδα παίδων της Ανόρθωσης.

Παρά την ήττα με 3-0 σετ, ο ομοσπονδιακός κόουτς Πέτρος Πατσιάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτριών του. Επόμενο φιλικό για την Εθνική Κύπρου είναι την Τρίτη, επίσης με την παιδική ομάδα της Ανορθώσης.

Μοναδικό μελανό σημείο στην προετοιμασία αποτελεί ο τραυματισμός της λίμπερο της Ανόρθωσης Χριστιάνας Δαυίδ, η οποία τέθηκε εκτός αποστολής.

Αυτή τη στιγμή στις προπονήσεις συμμετέχουν 18 παίκτριες και εντός των επόμενων ημερών οι δυο κόουτς, Πέτρος Πατσιάς και Κώστας Παναγίδης θα αποφασίσουν για την τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει την Κυριακή 22 Μαΐου στα Νησιά Φαρόε. Η Εθνική Γυναικών θα συμμετάσχει στον πρώτο προκριματικό όμιλο με αντιπάλους τη γηπεδούχο ομάδα των Νησιών Φαρόε, το Λίχτενσταϊν και το Έιρε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ