aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Γυναικών: «Κλείδωσε» την παραμονή η Νέα Σαλαμίνα!

Βόλεϊ Γυναικών: «Κλείδωσε» την παραμονή η Νέα Σαλαμίνα!

Η Νέα Σαλαμίνα «καθαρίζει» τον Όμιλο Διαβάθμισης, αλλά η Lemesos Volleyball «βυθίζεται». Ο αγώνας στο Λύκειο Πολεμιδιών και η νίκη των «ερυθρολεύκων» φέρνει κάποια δεδομένα ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα της Αμμοχώστου με τη νίκη της με 3-1 σετ σε 98’ «κλειδώνει» την παραμονή της στην Α Κατηγορία, ενώ η Lemesos Volleyball παρά την προσπάθειά της έμεινε στο -5 από την 7η θέση πέντε αγώνες πριν το φινάλε.

«Ερυθρόλευκες» και «ροζ» μοιράστηκαν τα δυο πρώτα σετ σε ένα ισοδύναμο ντέρμπι. Στο πρώτο σετ η Lemesos Volleyball προηγήθηκε 1-0 αφού σε 24΄κέρδισε 25-21. Η Nέα Σαλαμίνα απάντησε κερδίζοντας με 20-25 σε 27’ και ισοφάρισε. Στο τρίτο σετ η ομάδα του Μπάλλου ξέφυγε με 14-19 και κέρδισε με 18-25 σε 24’ γράφοντας το 1-2 σετ.

Οι «ερυθρόλευκες» έλεγξαν το τέταρτο σετ και αφού προηγήθηκαν 10-18 το κατέκτησαν με 13-25 σε 23’ και πήραν τη νίκη.

LEMESOS VOLLEYBALL (Α. ΣΠΥΡΟΥ): Hormann, Στ. Ιωάννου, Komlenovic, Σιδερά, Summer, Σιαπάνη – Λίμπερο: Μιχαήλ, Καραολή – Αλλαγές: Λάσπου, Α. Ιωάννου,Dobrasinovic, Κέστα.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (ΓΡ. ΜΠΑΛΛΟΣ): Lezhenkina, Palmieri, Θεοδούλου, Προκοπίου, Strefling, Πέτρου – Λίμπερο: Στεφάνου – Αλλαγές: Aντωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ