aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Γυναικών: «Καλημέρα» στον Β΄γύρο με ματσάρες

Βόλεϊ Γυναικών: «Καλημέρα» στον Β΄γύρο με ματσάρες

Ο Β’ γύρος στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών στο βόλεϊ αρχίζει με δύο μεγάλα παιχνίδια. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής η ΑΕΛ υποδέχεται την Ολυμπιάδα Ν. στο «Νίκος Σολωμονίδης» και η Ανόρθωση τον Property Gallery Απόλλων στο «Σωτήρειο» (Cablenet Sports3 HD). Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας είναι οι αγώνες Δικέφαλου Γερίου – Λεμεσός Βόλεϊ στο Γυμνάσιο Γερίου και ΑΕΚ – Nέα Σαλαμίνα στο «Κίτιον». Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής, ΑΕΛ – Ολυμπιάδα Ν., μαγνητίζει. Είναι αγώνας που μπορεί να προσφέρει σπουδαίο θέαμα μεταξύ δυο ομάδων που θα διεκδικήσουν με σθένος τη νίκη. Η ΑΕΛ προέρχεται από την τεράστια νίκη με τον Property Gallery Απόλλων και από πέντε σερί νίκες. Η Ολυμπιάδα Ν. είναι η καλύτερη ομάδα στον Α’ γύρο και δικαίως είναι στην κορυφή και με «διπλό» θα κάνει αποφασιστικό βήμα πρωτιάς.

Ντέρμπι με τα όλα του είναι και ο αγώνας στο «Σωτήρειο» μεταξύ της Ανόρθωσης και του Property Gallery Απόλλων. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες και το τρίποντο είναι επιτακτική ανάγκη.

Τρομερό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας των νεοφώτιστων, Δικέφαλου Γερίου και Λεμεσός Βόλεϊ. Η ομάδα Γερίου εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια της έδρας και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Γυμνάσιο Γερίου. Η Λεμεσός Βόλεϊ είναι ουραγός, αλλά θα πάει στο Γέρι για να τα δώσει όλα.

Ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα είναι ο αγώνας στη Λάρνακα μεταξύ ΑΕΚ – Νέα Σαλαμίνα. Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιάδα Ν.

7

7-0 21-3

20

2. Απόλλων

7

5-2 17-7

16

3. ΑΕΛ

7

5-2 17-8

15

4. Ανόρθωση

7

5-2 15-8

14

5. Νέα Σαλαμίνα

7

3-4 13-17

8

6. ΑΕΚ

7

2-5 8-16

7

7. Δικέφαλος Γ.

7

1-6 6-20

3

8. Λεμεσός Βόλεϊ

7

0-7 3-21

1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ