aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Γυναικών: «Καλημέρα» στο 2022 με ματσάρα Ολυμπιάδα - Απόλλων

Βόλεϊ Γυναικών: «Καλημέρα» στο 2022 με ματσάρα Ολυμπιάδα – Απόλλων

Mε το ντέρμπι κορυφής Ολυμπιάδα – Property Gallery Απόλλων επαναρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών στο βόλεϊ. Οι δύο κατά γενική ομολογία πιο σταθερές ομάδες του 2021 μονομαχούν στη σάλα του «Νεάπολη – Επιστροφή», σ’ έναν αγώνα χωρίς προγνωστικά.

Η Ολυμπιάδα είναι στην 1η θέση με 29 βαθμούς σε 10 αγώνες και με πιθανή νίκη θα ξεφύγει στο +9 από την αντίπαλό της. Ο Property Gallery Aπόλλων, που ταλαιπωρήθηκε από κορωνοϊό, εάν πετύχει το «διπλό» και μάλιστα τρίποντο, θα αποκτήσει περαιτέρω ελπίδες πρωτιάς στην κανονική περίοδο. Το παιχνίδι, που θα αρχίσει στις 20:00, θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3HD.

Με νέο προπονητή θα αναμετρηθούν ΑΕΛ – ΑΕΚ στο «Νίκος Σολωμονίδης». Στον πάγκο της ΑΕΛ θα βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Μπόσκοβιτς, ενώ ο Στέλιος Μασιάς θα βρεθεί αντιμέτωπος απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του, από την οποία αποχώρησε προσφάτως και ακολούθως σύναψε συνεργασία με την ΑΕΚ. Η ΑΕΛ θέλει το τρίποντο για να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο ντέρμπι Ολυμπιάδα Ν. – Property Gallery Απόλλων. Η ΑΕΚ θα πάει στη Λεμεσό για να διεκδικήσει το παιχνίδι.

Η Ανόρθωση έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην ουραγό Λεμεσός Βόλεϊ, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Λύκειο Πολεμιδιών. Η «Μεγάλη Κυρία» πάει στη Λεμεσό με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχες, αν και δεν πήραν νίκες, ήταν τρομερά ανεβασμένες τον Δεκέμβριο και θα επιδιώξουν να κάνουν την έκπληξη.

Ντέρμπι χωρίς προγνωστικά μπορεί να χαρακτηριστεί ο αγώνας Δικέφαλος Γερίου – Νέα Σαλαμίνα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 5η θέση με 9 βαθμούς.

Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ