aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ γυναικών: Εξ αναβολής με ισχυρά φαβορί

Βόλεϊ γυναικών: Εξ αναβολής με ισχυρά φαβορί

Δυο εξ αναβολής αγώνες θα διεξαχθούν σήμερα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών. Στο Αθλητικό Κέντρο «Νίκος Σολωμονίδης» στη Λεμεσό, η Robo Markets ΑΕΛ κοντράρεται με την ΑΕΚ. Το παιχνίδι που θα γινόταν προ ενός μηνός, αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σήμερα. Οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα, σε ένα αγώνα στο οποίο οι γαλαζοκίτρινες έχουν το σαφές προβάδισμα. Η ΑΕΛ μετρά μόλις μια ήττα από τον συμπολίτη της Απόλλωνα, σε ένα αγώνα στον οποίο τραυματίστηκε η διαγώνιος Αντωνία Θεοτή. H ΑΕΚ, όπως έδειξε στα δύσκολα παιχνίδια με τον  Απόλλωνα κυρίως, είναι ικανή ομάδα και θα πάει στη Λεμεσό να το παλέψει.

Στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου υποδέχεται την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως. Η προσφυγική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο, ενώ είναι βέβαιο ότι οι γηπεδούχες δεν θα παραδοθούν και θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τα προγνωστικά. Το ΘΟΙ Αυγόρου βρίσκεται στην 7η θέση χωρίς βαθμό. H Oλυμπιάδα Νεαπόλεως έχει στόχο την πρώτη θέση και θα πάει στο Αυγόρου για να το επιβεβαιώσει. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη είναι σε πού καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ στη διάθεση του έμπειρου κόουτς βρίσκεται η πασαδόρος Ιωάννα Λεωνίδου. Οι δυο αγώνες θα αρχίσουν στις 17:00.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΛ 6 15-5 15
Ολυμπιάδα Ν. 6 16-6 14
Απόλλων 5 14-4 13
Ανόρθωση 4 8-6 6
ΑΕΚ 5 4-13 3
Λεμεσός Βόλεϊ 6 3-15 2
ΘΟΪ Αυγόρου 4 1-12 0

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ