aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Γυναικών: Ερυθρόλευκη «απόδραση» από την Πάφο (βαθμολογία)

Βόλεϊ Γυναικών: Ερυθρόλευκη «απόδραση» από την Πάφο (βαθμολογία)

Δύο αγώνες διεξήχθηκαν χθες βράδυ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Γυναικών στο βόλεϊ. Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι από κάθε άποψη, η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε στην Πάφο του Άρη Πολεμίου με 3-1 σετ (15-25, 27-25, 25-12, 27-25) και ανέβηκε στην 4η θέση με 11 βαθμούς.

Ο εκπληκτικός Άρης Πολεμίου προηγήθηκε και έχασε δυο σετ στους έξτρα πόντους, με αποτέλεσμα να μείνει στην 8η θέση. Η Λεμεσός Βόλεϊ, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, καταβάλλοντας την αντίσταση του μαχητικού Δικέφαλου Γερίου στο Λύκειο Πολεμιδιών με 3-1 σετ (25-15, 17-25, 25-23, 25-18) και ανήλθε στους 9 βαθμούς. Ο Δικέφαλος πάλεψε αρκετά, ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, μένοντας χωρίς βαθμό.

To ντέρμπι Ανόρθωση – ΑΕΛ αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σε πετοσφαιρίστριες της ομάδα της Λεμεσού. Η ΑΕΛ υπέβαλε σχετικό αίτημα στην Ομοσπονδία και η Ανόρθωση με γνώμονα πάντα την υγεία των αθλητριών και των φιλάθλων, έδωσε τη συγκατάθεσή της. Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα οριστεί αργότερα. Λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Property Gallery Απόλλων, αναβλήθηκε το ντέρμπι απέναντι στην Ολυμπιάδα.

Capture

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ