aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ γυναικών: Επιστροφή στη δράση

Βόλεϊ γυναικών: Επιστροφή στη δράση

Tα κρούσματα κορωνοϊού άφησαν ανενεργό για 15 μέρες το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών. Απόψε στις 20:00 σε εξ αναβολής αγώνα για τη 12η αγωνιστική, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο «Κίτιον» τη Λεμεσός Βόλεϊ.

Oι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη νίκη, αλλά η παρουσία τους θα είναι «γρίφος», αφού έχουν να αγωνιστούν μεγάλο διάστημα. Το σίγουρο είναι ότι οι δύο ομάδες θα βρίσκονται στον Β’ Όμιλο ενόψει της δεύτερης φάσης. Η ΑΕΚ του Στέλιου Μασιά απέκτησε την πολύπειρη Ναταλία Μπρατούχινα ενόψει της συνέχειας και θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την 8η θέση.

Η ταλαιπωρημένη από τον κορωνοϊό, τον τελευταίο μήνα, Λεμεσός Βόλεϊ ταξιδεύει στη Λάρνακα για το τρίποντο. Τα βαθμολογικά δεδομένα δεν της επιτρέπουν να μην αναζητήσει τη νίκη σε αυτό τον αγώνα, αφού θα φιλοξενήσει το ερχόμενο Σάββατο την Aνόρθωση σε έναν άλλο εξ αναβολής αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ