aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Γυναικών: Δεν λείπει το ενδιαφέρον ανάμεσα σε Ανόρθωσις και Property Gallery Απόλλων

Βόλεϊ Γυναικών: Δεν λείπει το ενδιαφέρον ανάμεσα σε Ανόρθωσις και Property Gallery Απόλλων

Η «Μεγάλη Κυρία» τελειώνει τους αγώνες στο πρωτάθλημα.

Το ενδιαφέρον για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν υπάρχει. Από τη Δευτέρα η Robo Markets ΑΕΛ κατέκτησε το 30ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, ωστόσο την Πέμπτη υπάρχει σημαντικός αγώνας.

Στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως η Ανόρθωσις υποδέχεται τον Property Gallery Απόλλων σε ένα παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που μπορούν να προσφέρουν θέαμα. Η Ανόρθωσις στην έδρα της θέλει να ολοκληρώσει τους αγώνες της στο πρωτάθλημα με νίκη παίρνοντας ψυχολογία ενόψει των ημιτελικών Κυπέλλου με την Ολυμπιάδα.

Παράλληλα, o Αlekdandar Boscovic θα δώσει την ευκαιρία ξανά στις νεαρές για να πάρουν παιχνίδια. ΙΟι παίκτριεςε θα θέλουν να αφιερώσουν τη νίκη στον επί σειρά ετών παράγοντα της ομάδας Σωτήρη Μιχαήλ που απεβίωσε.

Ο Property Gallery Απόλλων παρά την απογοήτευση της ήττας από την Robo Markets ΑΕΛ και την απώλεια του τίτλου θα πάει στη Λευκωσία για τη νίκη ώστε να ανέβει στη 2η θέση. Εξάλλου, ο κόουτς Γ. Γιαπάνης θα χρησιμοποιήσει τόσο τον αγώνα της Πέμπτης όσο και της Κυριακής με την Ολυμπιάδα στο φινάλε για να διατηρηθεί η ομάδα έτοιμη για το Κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ