aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ γυναικών: Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις η επιστροφή στη δράση

Βόλεϊ γυναικών: Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις η επιστροφή στη δράση

Με τον Property Gallery Απόλλων να πετυχαίνει τη νίκη της πρεμιέρας κερδίζοντας την ΑΕΚ στο «Κίτιον» με 3-1 κάνοντας την ανατροπή, άρχισε το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών 2020-21.

Στους άλλους δυο αγώνες της πρεμιέρας, η Robo Markets AΕΛ κέρδισε το ΘΟΪ Αυγόρου στο Κλειστό «Νίκος Σωλομινίδης» με 3-0 σετ, ενώ η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως πέρασε από το Λύκειο Πολεμιδιών επικρατώντας με 3-0 της νεοφώτιστης Lemesos Volleyball.

Στην 1η αγωνιστική είχε ρεπό η Ανόρθωση που κάνει τη δική της πρεμιέρα την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στον αγώνα με την Robo Markets ΑΕΛ στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως.

Ντέρμπι Ανόρθωση – ΑΕΛ την 2η αγωνιστική

Στην επόμενη 2η αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:00 ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως μεταξύ Ανόρθωσης – ΑΕΛ. Στους άλλους δυο αγώνες θα διεξαχθεί το Λεμεσιανό «μίνι» ντέρμπι Απόλλων – Lemesos Volleyball στο «Απόλλων Αρένα» και ο ενδιαφέρον αγώνας ΘΟΪ Αυγόρου – ΑΕΚ στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου. Ρεπό τη 2η αγωνιστική θα έχει η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!

Όταν πήρε μπρος… «καθάρισε»

Ο Property Gallery Απόλλων πέρασε δύσκολες στιγμές αλλά επικράτησε μέσα στο «Κίτιον» στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της ΑΕΚ με 3-1 σετ (25-21,18-25, 14-25, 09-25) και πέτυχε την πρώτη σπουδαία νίκη στη σεζόν 2020-2021. Ο αγώνας στη Λάρνακα ήταν ντέρμπι για σχεδόν δυο σετ αλλά ακολούθως οι «γαλάζιες» ανέβασαν στροφές κερδίζοντας. Ο Property Gallery Απόλλων κατά διαστήματα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ενώ η νέα ΑΕΚ έχει πολλές δυνατότητες και εάν επαναλάβει την εμφάνιση του πρώτου και δεύτερου σετ θα έχει πετυχημένη σεζόν.

Κέρδισε και βλέπει το ντέρμπι

Χωρίς δυσκολίες και παίζοντας πολύ σοβαρά η Robo Markets ΑΕΛ μπήκε ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα κερδίζοντας στο Κλειστό «Νίκος Σολωμονίδης» το ΘΟΪ Αυγόρου με 3-0 (25-11,25-05, 25-13). Η εξέλιξη του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στον Στέλιο Μασιά να ξεκουράσει παίκτριες και να αγωνιστούν οι αναπληρωματικές. Πλέον η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση στη Λευκωσία. Το ΘΟΪ προσπάθησε αλλά υπέκυψε μπροστά σε ένα ανώτερο αντίπαλο. Η ομάδα του Αυγόρου βλέπει τη συνέχεια.

Μίλησε… η ποιότητά της στη Λεμεσό

Με όπλο την ποιότητά της η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως άρχισε την προσπάθειά της για κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα 2020-2021 με νίκη στο Λύκειο Πολεμιδιών. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη κέρδισε της νεοφώτιστης Lemesos Volleyball με 3-0 σετ (13-25,15-25, 14-25) και ξεπέρασε ένα δύσκολο εμπόδιο παίζοντας σοβαρά. Η ομάδα του Ανδρέα Σπύρου έδειξε στην πρεμιέρα ότι έχει δυνατότητες. Ο στόχος για μια καλή πορεία για τις «ροζ» είναι εφικτός.

Με την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

1. Robo Markets ΑΕΛ (1) 3-0 3
2. Ολυμπιάδα Ν. (1) 3-0 3
3. Property Gallery Απόλλων (1) 3-1 3
4. Ανόρθωση (0) 0-0 0
5. ΑΕΚ (1) 1-3 0
6. Lemesos Volleyball (1) 0-3 0
7. ΘΟΪ Αυγόρου (1) 0-3 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ