aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ γυναικών: «Μπαμ» από την Ολυμπιάδα με Μανωλίνα - Το μετεγγραφικό παζάρι

Βόλεϊ γυναικών: «Μπαμ» από την Ολυμπιάδα με Μανωλίνα – Το μετεγγραφικό παζάρι

H Oλυμπιάδα Νεαπόλεως έκανε το μεγάλο μπαμ στο φετινό μετεγγραφικό παζάρι εντάσσοντας στη δύνσμή της τη διεθνή ακραία Μανωλίνα Κωνσταντίνου με ελευθέρα μεταγραφή. Η Μανωλίνα επιστρέφει στην Κύπρο μετά από 11 και πλέον χρόνια με καριέρα σε Ελλάδα κυρίως και Ουγγαρία.

Οι ομάδες κινήθηκαν τη φετινή χρονιά με την Ολυμπιάδα να εντάσσει στη δύναμή της και την διεθνή κεντρικό Βάσω Ριαλά με υποσχετική από τον Μαραθώνα Κ.Β. (Η λήξη της υποσχετικής είναι στις 30 Ιουνίου 2023.

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών η λίμπερο Χριστίνα Μαραγκού μετακινήθηκε με υποσχετική (λήγει στις 30 Ιουνίου 2023) από την Ανόρθωση στη Νέα Σαλαμίνα.

Επίσης με υποσχετική μετακινήθηκε από τον Απόλλωνα στη Νέα Σαλαμίνα η Άντρεα Κυριάκου (Η λήξη της υποσχετικής είναι στις 30 Ιουνίου 2023).

Πολλές μετακινήσεις έγιναν στο μεταγραφικό παζάρι στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Ο διεθνής κεντρικός Χρίστος Προδρόμου θα αγωνίζεται στον Παφιακό τη νέα σεζόν με υποσχετική μεταγραφή από την Ομόνοια (η υποσχετική λήγει στις 30 Ιουνίου 2023).

Στην Ε.Ν.Π. παραμένει κσι τη νέα σεζόν με υποσχετική από τον Παφιακό ο διεθνής ακραίος Οδυσσέας Σαββίδης (η υποσχετική λήγει στις 30 Ιουνίου 2023). Στην Ένωση με ελεύθερη μεταγραφή μετακινήθηκαν ακόμα οι Αντώνης Χριστοφή (αγωνιζόταν στον Παφιακό), Κωνσταντίνος Ττόφιας από την Αναγέννηση Δερύνειας και Βαλεντίνος Ανδρέου από τον Α.Ο. Διόνυσο.

Επίσης στα «βυσσινί» με υποσχετική μεταγραφή ντύθηκαν οι Χρίστος Χρυσοστόμου από την Αναγέννηση Δ. (η υποσχετική λήγει στις 30 Ιουνίου 2023) και ο διεθνής Δημήτρης Καρκίδης από τον Φοίνικα Πύλας (η υποσχετική εκπνέει στις 30 Ιουνίου 2023).

Το ΑΠΟΕΛ προέβη σε δυο κινήσεις αποκτώντας με υποσχετική τον Στυλιανό Βερεή από την Αναγέννηση Δερύνειας – διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και τον Ανδρέα Χρίστου από την Ολυμπιάς Φρενάρους. Οι δυο υποσχετικές εκπνέουν στις 30 Ιουνίου 2023.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ