aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ γυναικών: «Ατραξιόν» το ντέρμπι

Βόλεϊ γυναικών: «Ατραξιόν» το ντέρμπι

To προσφυγικό ντέρμπι Ολυμπιάδα Νεαπόλεως-Ανόρθωση αποτελεί την «ατραξιόν» της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ βόλεϊ Κατηγορίας Γυναικών που θα διεξαχθεί απόψε. Ένας σπουδαίος αγώνας που διεξάγεται την κατάλληλη στιγμή στο ταλαιπωρημένο από τις αναβολές πρωτάθλημα Γυναικών.

Οι δύο ομάδες θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο και σαφώς η πρώτη μάχη μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα σημαντική. Θα πρέπει να ξεπεράσουν την απραξία δύο εβδομάδων αλλά οι δύο καταξιωμένοι προπονητές Γιάννης Νικολάκης (Ολυμπιάδα Νεαπόλεως) και Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς (Ανόρθωση) διαθέτουν πάρα πολλές έμπειρες παίκτριες και νιώθουν ήσυχοι. Η Ολυμπιάδα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ενώ η «Κυρία» έδωσε μόλις δύο αγώνες και δεν έχει ροή παιχνιδιών. Ήδη έχασε το πρώτο ντέρμπι Robo Markets ΑΕΛ στην έδρα της και θέλει να «ρεφάρει» με μια νίκη στο δεύτερο ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας.

Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχει και η αναμέτρηση Λεμεσός Βόλεϊ-Robo Markets ΑΕΛ Τα δεδομένα των τελευταίων εβδομάδων, οι αναβολές και ο μηδενισμός της Λεμεσός Βόλεϊ προσδίδουν τεράστιο ενδιαφέρον στον αγώνα που έχει ως μεγάλο και αδιαφινίκητο φαβορί την ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινες εδώ και τρεις εβδομάδες δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η Λεμεσός Βόλεϊ δείχνει ικανή ομάδα, όμως απέναντι στις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες αντιμετωπίζει δυσκολίες. Ωστόσο, ο μηδενισμός αναγκάζει το συγκρότημα του Ανδρέα Σπύρου να «τρέξει» για να πάρει βαθμούς.

Ο αγώνας Property Gallery Απόλλων-UCLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου αναβλήθηκε. Οι αγώνες είναι ορισμένοι στις 20:00 ενώ ρεπό την 5η αγωνιστική θα έχει η ΑΕΚ Λάρνακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ