aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Γυναικών/Ανόρθωση: Μεγάλος διαγωνισμός με πακέτο εισιτηρίων «Περηφάνια Διαρκείας»

Βόλεϊ Γυναικών/Ανόρθωση: Μεγάλος διαγωνισμός με πακέτο εισιτηρίων «Περηφάνια Διαρκείας»

Η νέα αγωνιστική σεζόν πλησιάζει και το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοινώνει ένα μεγάλο διαγωνισμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Στο Facebook και στο Instagram. Δύο πακέτα εισιτηρίων διαρκείας, για όλα τα αθλήματα της ομάδας μας, αναζητούν κάτοχο. Μην χάσεις την ευκαιρία για «Περηφάνια Διαρκείας»!

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου, όπως αποδείχθηκε διαχρονικά, με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να μεγαλουργήσει. Δίνουμε την ευκαιρία σε δύο μεγάλους τυχερούς, να μην χάνουν κανένα αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας, σε όλα τα αθλήματα

Το πακέτο «Περηφάνια Διαρκείας» περιλαμβάνει:

-Εισιτήριο διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας
-Εισιτήρια διαρκείας της πετοσφαιρικής ομάδας Γυναικών
-Εισιτήρια διαρκείας της πετοσφαιρικής ομάδας Ανδρών
-Εισιτήριο διαρκείας της καλαθοσφαιρικής ομάδας Γυναικών
-Εισιτήριο διαρκείας της καλαθοσφαιρικής ομάδας Ανδρών
-Eισιτήριο διαρκείας της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών
-Εισιτήριο διαρκείας της ομάδας Futsal Ανδρών

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι πολύ εύκολη. Μέσω Facebook, θα πρέπει να κάνεις «LIKE», στην σελίδα «Anorthosis Women’s Volleyball Team» και να κοινοποιήσεις τον διαγωνισμό στον «τοίχο» σου.
Ο δεύτερος τρόπος είναι μέσω του Instagram. Θα πρέπει να κάνεις «LIKE» στη σελίδα «Anorthosiswvb» και να κοινοποιήσεις τον διαγωνισμό στην «Ιστορία» σου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν στην κλήρωση για να προκύψουν οι δύο τυχεροί, ένας από το Facebook κι ένας από το Instagram.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Kane Like & Share

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ