aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: Φινάλε στην Α Φάση με ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – ΑΕ Καραβά

Βόλεϊ: Φινάλε στην Α Φάση με ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – ΑΕ Καραβά

Τρεις αγώνες στους οποίους και οι έξι ομάδες που θα αγωνιστούν θα διεκδικήσουν τους βαθμούς ενόψει της β φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στο φινάλε της Α Φάσης την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2021 ανταμώνουν οι N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια, Ανόρθωσις – Ολυμπιάς Φρ. και ΑΠΟΕΛ – ΑΕ Καραβά. Οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

*Ο αγώνας Αναγέννηση Δερ. – Ε.Ν.Π. αναβλήθηκε.

*Την 18η αγωνιστική έχει ρεπό ο Green Air Παφιακός.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: N. Papas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι της πετόσφαιρας Ανδρών, «ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» θα διεκδικήσουν το βαθμολογικό κέρδος.

Η N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα έχασε την περασμένη εβδομάδα τις ελπίδες της για να μπει στην πεντάδα τίτλου, όμως σε καμιά περίπτωση δεν θα αφήσει τον αγώνα. Μέσα στην έδρα της ζητεί το τρίποντο και για το γόητρο, ώστε να μπει με μεγαλύτερη άνεση στον Όμιλο διαβάθμισης. Ο κόουτς Κυριάκος Αδάμου θα αξιοποιήσει την ευκαιρία και για δοκιμές σχημάτων.

Η Ομόνοια με το εκπληκτικό 15 νίκες σε 15 αγώνες πάει στη Λεμεσό για να τελειώσει αήττητη την Α Φάση. Παράλληλα, οι «πράσινοι» του Σάββα Σάββα θέλουν εάν τα καταφέρουν να αυξήσουν και τη διαφορά και από τη 2η θέση πριν από την έναρξη της Β Φάσης. Ο Κύπριος προπονητής δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει και τους παγκίτες δοκιμάζοντας σχήματα.

Στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής η Ομόνοια κέρδισε στις 04 Δεκεμβρίου στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» με 3-1 σετ.

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ

Πολύ καλό θέαμα μπορούν να προσφέρουν οι δυο ομάδες στο τάραφλεξ του «Θεμιστοκλείου». Η Ανόρθωσις είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και θέλει να το αποδείξει.

Η «Μεγάλη Κυρία» μετά την ήττα από την Ομόνοια, έμεινε οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή δυσκολεύοντας τη θέση της για τον τίτλο. Ο αγώνας με την Ολυμπιάς είναι ευκαιρία για να κερδίσει ώστε να ανέβει στη 2η θέση και τουλάχιστον να μην της ξεφύγει και άλλο η Ομόνοια.

Ο κόουτς Κώστας Χριστοφιδέλης ελπίζει όπως οι πετοσφαιριστές του παρουσιαστούν σε καλή κατάσταση με στόχο το τρίποντο.

Η Ολυμπιάς Φρενάρους πάει στη Λεμεσό γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα. Οι «μαυροκόκκινοι» θέλουν να μαζέψουν βαθμούς ενόψει του Ομίλου διαβάθμισης. Ο κόουτς Παύλος Κωνσταντίνου δεν είχε μαζί του την περασμένη εβδομάδα τον Payan και ελπίζει να πάει στη Λεμεσό με όλα του τα «όπλα».

Για την 9η αγωνιστική η Ανόρθωσις επικράτησε στην Αίθουσα «Φώτη Πίττα» στο Λύκειο Φρενάρους με 0-3 σετ στις 04 Δεκεμβρίου 2020.

«ΛΕΥΚΟΘΕΟ»: ΑΠΟΕΛ – ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ

Τεράστιας σημασίας αγώνας για δυο ομάδες που θα βρίσκονται στον Όμιλο διαβάθμισης. Αυτή τη στιγμή, οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται στην 7η θέση με 10 βαθμούς ενώ οι «κυανόλευκοι» έχουν 06 βαθμούς και βρίσκονται τέσσερις πόντους πίσω.

Ο αγώνας θα φέρει κάποια δεδομένα, αφού εάν το ΑΠΟΕΛ πάρει τρίποντη νίκη θα ξεφύγει. Σε διαφορετική περίπτωση και ειδικά εάν φύγει με τρίποντο η ΑΕ Καραβά θα μειώσει στον πόντο.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» μέσα στην έδρα τους θέλουν να κερδίσουν και να πετύχουν δεύτερη νίκη επί της προσφυγικής ομάδας.

Οι «κυανόλευκοι» του Κ. Χατζηδαμιανού γνωρίζουν τα δεδομένα του ντέρμπι και ετοιμάζουν στην ομάδα του Καραβά πλάνο νίκης.

Στο φινάλε του Α’ Γύρου της Α Φάσης την 9η αγωνιστική το ΑΠΟΕΛ κέρδισε στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» με 0-3 σετ.

Μετά τη διεξαγωγή των τριών αγώνων της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών, η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

Oμόνοια (15) 15-00 45-08 42
Green Air Παφιακός (16) 11-05 38-20 35
Ανόρθωσις (15) 12-03 37-17 34
Αναγέννηση Δερύνειας (15) 09-06 31-23 28
Ε.Ν.Π. (14) 08-06 30-31 21
Papas Group Νέα Σαλαμίνα (15) 06-09 27-36 16
ΑΠΟΕΛ (14) 03-11 18-35 10
Ολυμπιάς Φρενάρους (15) 03-12 17-42 09
ΑΕ Καραβά (15) 00-15 14-45 06

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ