aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: Έκλεισε το «ραντεβού» τελικού Ομόνοια και Ε.Ν.Π.

Βόλεϊ: Έκλεισε το «ραντεβού» τελικού Ομόνοια και Ε.Ν.Π.

Με δεύτερη σερί νίκη Ομόνοια και Ε.Ν.Π. έκλεισαν θέση για τον Τελικό του Κυπέλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών την ερχόμενη Παρασκευή 16 Απριλίου. «Πράσινοι» και «βυσσινί» ξανακέρδισαν τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 στους δεύτερους ημιτελικούς Green Air Παφιακό και ΑΕ Καραβά αντίστοιχα με 3-1 σετ.

Ένα βήμα από το νταμπλ

ΣΤΑΔΙΟ «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: ΟΜΟΝΟΙΑ – Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ 3-1 (25-16, 21-25, 25-19, 25-21)

Η Ομόνοια προκρίθηκε στον Τελικό Κυπέλλου και αγγίζει το νταμπλ με την 28η σερί νίκη της. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν του Green Air Παφιακού με 3-1 σε 88’ στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021. H oμάδα του Σ. Σάββα πέτυχε δεύτερη νίκη επί των Παφιτών που έδειξαν να αντιδρούν στο δεύτερο σετ το οποίο κέρδισαν 21-25 και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους.

Ο κόουτς του Green Air Παφιακού Κυριάκος Καμπερίδης εμπιστεύτηκε στο φινάλε της χρονιάς τους νεαρούς Γιωργάλλα, Θεοδώρου, Καλό, ενώ λίμπερο ήταν ο Στ. Σαββίδης. Ωστόσο, η Ομόνοια αντέδρασε και «καθάρισε» τα άλλα δυο σετ με 25-19 και 25-21 «κσθαρίζοντας» τη νίκη και την πρόκριση με 3-1 σετ.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. ΣΑΒΒΑ): Rangel, Αχ. Πετρακκίδης, Aλεξίου, Eλευθερίου, Vinicius, Προδρόμου – Λίμπερο:b Πλατρίτης – Αλλαγές: Σ. Πετρακκίδης.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Κ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ): Γιωργάλλας, Οικονομίδης,Petty, Β. Ανδρέου,Aσπιώτης, Αλ. Σαββίδης – Λίμπερο: Στ. Σαββίδης – Αλλαγές: Θεοδώρου, Kαλός,

Ιστορική μέρα

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»:ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – Ε.Ν.Π. 1-3 (20-25, 20-25, 25-20, 19-25)

Ιστορική μέρα για την Ε.Ν.Π. η 12η Απριλίου 2021 που προκρίθηκε στον Τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας. Την Παρασκευή οι «βυσσινί» θα είναι φιναλίστ απέναντι στην πρωταθλήτρια Ομόνοια με στόχο να σηκώσουν το τρόπαιο. Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, η ομάδα του Παραλιμνίου κέρδισε στη Λεμεσό την αξιόμαχη ΑΕ Καραβά με 3-1 σετ σε 95’ και προκρίθηκε.

Η ομάδα του Ν. Ρουμελιώτη προηγήθηκε με 2-0 (25-20, 25-20) και έβαλε τέλος στην πρόκριση. Απ΄εκεί και πέρα έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι με την ΑΕ Καραβά να κερδίζει το τρίτο σετ 25-20 και να μειώνει σε 2-1. Τελικά, οι «βυσσινί» επιβλήθηκαν στο τέταρτο σετ με 25-19, κέρδισαν 3-1 και πήγαν Τελικό.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΜΙΑΝΟΥ): Καρακατσάνης, K. Aχιλλέως, Kaminski, Φιλοκράτους, Cobridge, Ηerrera – Λίμπερο: Αντωνίου – Αλλαγές: Χατζηδαμιανού, Ιωάννου.

Ε.Ν.Π. (Ν. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ): Coutinho, Παπανδρέου, Κ. Γεωργίου, Acosta, Χρυσοστόμου, Γ. Γεωργίου – Λίμπερο: Πάπας – Αλλαγές: Πυλιώτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ