aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: Διπλό η Ανόρθωση και αναμένει Ομόνοια

Βόλεϊ: Διπλό η Ανόρθωση και αναμένει Ομόνοια

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 0-3 (22-25, 21-25, 22-25)

Ραντεβού με την Ομόνοια «έκλεισε» η Ανόρθωσις την Τρίτη 08 Μαρτίου 2022. Στο δεύτερο αγώνα της πρώτης φάσης των πλέϊ-οφς η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε στη Δερύνεια με 0-3 σετ σε 74’ και με συνολικό σκορ 3-1 νίκες πέρασε στην τετράδα. Η Αναγέννηση Δερύνειας προσπάθησε να μείνει ζωντανή με νίκη, αλλά έχασε και πλέον στα πλέϊ άουτς θα παίξει με την ΑΕ Καραβά.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο σετ με την Ανόρθωση να επιβάλλεται 22-25 σε 22’ και να προηγείται στη Δερύνεια με 0-1 σετ.

Στο δεύτερο σετ η Ανόρθωσις κατάφερε να διατηρήσει μια μικρή διαφορά ασφαλείας δυο – τριών πόντων και τελικά παρά την προσπάθεια των «πρασίνων» επικράτησε 21-25 σε 27’ και δημιούργησε «μαξιλαράκι» ασφαλείας.

Η Αναγέννηση στο τρίτο σετ είχε σταθερά το προβάδισμα έστω και με ισχνή διαφορά δυο πόντων , με την Ανόρθωση να ισοφαρίζει 13-13 και να προηγείται 14-15. Η Αναγέννηση κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα με +2 18-16 σε ένα καθοριστικό σημείο του σετ. Σε ένα πολύ ενδιαφέρον σετ η Ανόρθωσις ισοφάρισε 19-19 . Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν , αλλά η ομάδα του κ. Χριστοφιδέλη βρέθηκε μια ανάσα από το σετ και τον αγώνα έχοντας ματς – μπολ και κέρδισε 22-25 σε 25’ και τον αγώνα 0-3 σετ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. (Γ. ΜΕΛΚΑ): Αποστόλου, Fellahoglu, Αntonic, Jackson, Kαραγιάννης, Shvalev- Λίμπερο: Παπαϊωάννου, Στέκας – Αλλαγές: Τόφια, Βερεϊς, Κούρμουζος.

AΝΟΡΘΩΣΙΣ (K.ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ): Κnezevic, Α. Χρυσοστόμου, Halanda, Ζηκάκης, Pepic, Βjelica – Λίμπερο: Πλατρίτης – Αλλαγές: Χριστοφόρου, Δημητρίου .

Διαιτητές: Σ. Φλουρής – Δ. Κουκούνης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ