aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση σε ντέρμπι με φόντο την οκτάδα

Βόλεϊ: ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση σε ντέρμπι με φόντο την οκτάδα

Mε το παραδοσιακό από κάθε άποψη ντέρμπι στην πετόσφαιρα ΑΠΟΕΛ – Ανορθώσεως στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» οι υποχρεώσεις της ενδιάμεσης φάσης στη διοργάνωση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Το παιχνίδι θα γίνει τη Δευτέρα 08 Φεβρουαρίου 2021 και θα αρχίσει στις 20:00.

Οι δυο ομάδες ήταν οι «άτυχες» στην κλήρωση αφού θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους «8» σε δυο αγώνες ενδιάμεσης φάσης.

Η πρόκριση θα κριθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ». Στον επαναληπτικό θα ισχύσει εφόσον χρειαστεί το «χρυσό» σετ των 15 πόντων.

Στα του πρώτου αγώνα, «γαλαζοκίτρινοι» και «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν πολύ για την πρόκριση στα προημιτελικά, αφού το Κύπελλο είναι ένας βασικός στόχος τους.

Το ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στον Όμιλο διαβάθμισης και θέλει τη διάκριση μέσω Κυπέλλου. Η ομάδα του Χριστοφόρου Χαραλάμπους μετρά δυο συνεχείς νίκες επί Ολυμπιάδος Φρενάρους και ΑΕ Καραβά με αποτέλεσμα να έχει πολύ καλή ψυχολογία. Η πιθανή νίκη θα αποτελέσει το πρώτο βήμα αφού όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Λεμεσού.

Η Ανόρθωσις μετά την ήττα από την Ομόνοια την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος έμεινε 08 πόντους μακριά από την κορυφή και η προσπάθεια για τον τίτλο δυσκόλεψε. Η ομάδα του Κ. Χριστοφιδέλη, πάει στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά αφού το Κύπελλο αποτελεί μεγάλο στόχο. Η ομάδα της Αμμοχώστου γνωρίζοντας ότι όλα θα κριθούν την Παρασκευή στη δική της έδρα θέλει να αποσπάσει ένα «μεγάλο αποτέλεσμα» στη Λευκωσία. Οι δυο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ στην Α Φάση του πρωταθλήματος ίσως βοηθήσουν στην ψυχολογία, αλλά το Κύπελλο είναι άλλη ιστορία.

Στους δυο αγώνες του πρωταθλήματος η Ανόρθωση κέρδισε στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» την 3η αγωνιστική με 3-1. Στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» η Ανόρθωσις κέρδισε ξανά αυτή τη φορά με 0-3 σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ