aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Ανδρών: Ξέφρενη πορεία του ΑΠΟΕΛ, πήρε το βαρωσιώτικο ντέρμπι η «Κυρία»

Βόλεϊ Ανδρών: Ξέφρενη πορεία του ΑΠΟΕΛ, πήρε το βαρωσιώτικο ντέρμπι η «Κυρία»

ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση ήταν οι νικητές των δύο αποψινών παιχνιδιών της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2022 στο βόλεϊ Ανδρών, επικρατώντας αντιστοίχως των Παφιακού και Νέας Σαλαμίνας.

O AΠΟΕΛ συνέχισε τη ξέφρενη πορεία του. Στην 10η και τελευταία αγωνιστική του 2022 επιβλήθηκε του Κuutio Homes Παφιακού με 3-0 σετ στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» με 3-0 σετ σε 84’ και παραμένει στις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας 4 αγωνιστικές πριν από τη λήξη της Α Φάσης. Αντίθετα, ο Κuutio Homes Παφιακός έμεινε πολύ πίσω από την τετράδα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» αγωνίστηκαν χωρίς τον Δημήτρη Αποστόλου που όμως ήταν στην αποστολή.

Στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες διεκδίκησαν το σετ με τον ΑΠΟΕΛ να επιβάλλεται 25-22 σε 28’ και προηγήθηκε 1-0.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Μέλκα ήταν ανώτερη, δημιούργησε διαφορά πέντε πόντων 21-16 και επιβλήθηκε 25-20 σε 26’ και αύξησε σε 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ ο αγώνας ήταν ντέρμπι με τους Παφίτες να διεκδικούν το κέρδος για να μείνουν στον αγώνα αλλά τον ΑΠΟΕΛ πιο αποτελεσματικό να επιβάλλεται 25-23 σε 30΄και να κερδίζει με 3-0 σετ.

ΑΠΟΕΛ (Γ. ΜΕΛΚΑ): Aντωνιάδης, Shlomin, Vanags, Χρυσοστόμου, Uuscari, Πέτρου –Λίμπερο: Παντελή – Αλλαγές: Ευσταθίου, Bερέϊς.

Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (R.VASJILIEV): Σκορδής, Προδρόμου, Eerma, Kollo, Παναγιωτίδης, Da Silva – Λίμπερο 1: Παπαχριστοδούλου, Λίμπερο 2: Xρηστίδης – Αλλαγές: Χρυσοστόμου, Μιχαήλ.

Επιστροφή στις νίκες για την Ανόρθωση που στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών επιβλήθηκε στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι που διεξήχθη στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» με 3-1 σετ σε 111’. Με τη νίκη αυτή η Ανόρθωσις εδραιώθηκε με το τέλος του 2022 στην 4η θέση, ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες, ενώ αντίθετα η Νέα Σαλαμίνα υποχώρησε.

Η Ανόρθωσις προηγήθηκε με 2-0 σετ αφού στο πρώτο σετ προηγήθηκε 22-18 και επιβλήθηκε 25-21 σε 25’. Στο δεύτερο σετ η Ανόρθωσις είχε το προβάδισμα με 18-14 και 22-19 για να κερδίσει 25-22 σε 30’ και να αυξήσει σε 2-0 το προβάδισμά της.

Στο τρίτο σετ η Νέα Σαλαμίνα αντέδρασε και αφού προηγήθηκε 14-22 κέρδισε με 16-25 σε 30’ και μείωσε σε 2-1 σετ. Η Ανόρθωσις κατάφερε να πάρει τη νίκη αφού επιβλήθηκε στο τέταρτο σετ. Η «Μεγάλη Κυρία» προηγήθηκε 21-13 για να κερδίσει το σετ 25-17 σε 26’ και να πάρει το τρίποντο.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(Γ.ΠΛΑΤΡΙΤΗΣ):Senica, Δημητρίου, Glivenko, Viller, Χριστοφόρου, Xρυσοστόμου – Λίμπερο: Αντωνίου – Αλλαγές: Κοντός, Zηκάκης, Κοντός.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Κ. ΑΔΑΜΟΥ): Νικολάου, Vjatkins, Σαββίδης, Παφίτης, Thiel, Andrade – Λίμπερο: Χαραλαμπίδης – Αλλαγές: Χατζηβασίλη, Στ. Σαββίδης, Aγαπίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ