aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Ανδρών: Βήμα τελικών οι μεν, για μείωση οι δε

Βόλεϊ Ανδρών: Βήμα τελικών οι μεν, για μείωση οι δε

Ώρα πλέι – οφ στο 53ο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Βόλεϊ Ανδρών «Μιχάλης Κρασιάς». Απόψε, στις 20:00, θα αρχίσει η ημιτελική φάση των πλέι – οφ με τη διεξαγωγή δύο αγώνων. Στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» η Ομόνοια θα υποδεχθεί τη Νέα Σαλαμίνα στον πρώτο αγώνα.

Οι πράσινοι προηγούνται 2-0 στις νίκες και ψάχνουν την τρίτη νίκη ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους τελικούς. Η Νέα Σαλαμίνα πάει στη Λευκωσία με στόχο τη νίκη, να μειώσει σε 1-2 στις νίκες και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 4 νίκες.

Στην Αίθουσα «Αφροδίτη», ο Kuutio Homes Παφιακός υποδέχεται την Ανόρθωση σ’ ένα πολύ αμφίρροπο αγώνα. Οι Παφίτες προηγούνται με 2-0 στις νίκες και θα διεκδικήσουν την 3η νίκη. Η Ανόρθωση πάει στην Πάφο για να ανατρέψει τα δεδομένα, να μειώσει σε 1-2 και να φέρει τη σειρά στο «Θεμιστόκλειο» για την ισοφάριση.
Θέσεις 5-7

Κομβικής σημασίας αγώνα θα δώσουν στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» ΑΕ Καραβά και ΑΠΟΕΛ για τις θέσεις 5-7. Οι δυο ομάδες μαζί με την Ένωση Αναγέννηση Δερύνειας, που έχει ρεπό, θα παλέψουν για την αποφυγή της 7ης θέσης. Ο ηττημένος της σημερινής αναμέτρησης θα βρεθεί σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ