aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Ανδρών: Προβάδισμα για την Ανόρθωση

Βόλεϊ Ανδρών: Προβάδισμα για την Ανόρθωση

Η Ανόρθωσις πήρε το προβάδισμα με 2-1 στις νίκες στις μάχες με την Αναγέννηση Δερύνειας για πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέϊ –οφς. Η «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε με 3-0 σε 72’ στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» και πάει στη Δερύνεια με στόχο την 3Η νίκη και την πρόκριση. Η Αναγέννηση Δερύνειας ποντάρει στον αγώνα της Δευτέρας 07 Μαρτίου 2022 στην έδρα της για να ισοφαρίσει αρχικά.

Η Ανόρθωσις ήταν καλύτερη στο πρώτο σετ και κέρδισε 25-18 σε 19’.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε το δεύτερο σετ με την Ανόρθωση να έχει μικρό προβάδισμα δυο πόντων 12-10, αλλά την Αναγέννηση να παίρνει το προβάδισμα 17-18. Το σετ κρίθηκε στο τέλος με τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες 21-21. Τα πάντα κρίθηκαν στους έξτρα πόντους με την Ανόρθωση να επικρατεί 26-24 σε 28’ και αύξησε σε 2-0 σετ.

Η Αναγέννηση Δερύνεισς κατάφερε να προηγηθεί 04-06 στο τρίτο σετ. «Κυανόλευκοι» και «πράσινοι» προσπαθούσαν να επιβληθούν με την Ανόρθωση να ξεφεύγει με τέσσερις πόντους 20-16 και «παγίωσε» αυτή τη διαφορά ασφαλείας , κερδίζοντας το σετμε 25-21 σε 25’ και τον αγώνα 3-0 σετ παρά την πίεση της Αναγέννησης.

Τα σετ: 25-18, 26-24, 25-21

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (K. XΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ): Α. Χρυσοστόμου, Halanda, Ζηκάκης, Pepic, Βjelica, Κnezevic – Λίμπερο: Πλατρίτης, Μιλτιάδους – Αλλαγές: Χριστοφόρου, Σαββίδης.

AΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Γ. ΜΕΛΚΑ): Fellahoglu, Antonic, Jackson, Καραγιάννης, Shvalev, Αποστόλου – Λίμπερο: Παπαϊωάννου – Αλλαγές: Στέκας, Κούρμουζος, Μπέης, Tόφιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ