aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Ανδρών: «Κλειδώνουν» η 4η και η 2η θέση

Βόλεϊ Ανδρών: «Κλειδώνουν» η 4η και η 2η θέση

Με τέσσερις αγώνες, με δύο απ’ αυτούς να συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη φάση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών Βόλεϊ.

Νέα Σαλαμίνα και Αναγέννηση Δερύνειας διεκδικούν επί ίσοις όροις την 4η θέση. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στο προσφυγικό ντέρμπι και στην κοινή τους έδρα «Σπύρος Κυπριανού» την ΑΕ Καραβά. Οι πράσινοι δοκιμάζονται στην έδρα της πρωτοπόρου Ομόνοιας.

Στα άλλα δυο παιχνίδια, το ντέρμπι Ανόρθωση – Green Αir Παφιακός καθορίζει τη 2η θέση αλλά και πιθανό προβάδισμα. Ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει στο Παραλίμνι για να αγωνιστεί με την Υπεραγορά Κόκκινος ENΠ. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

ΑΕ Καραβά – N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα

Στην κοινή προσωρινή τους έδρα το «Σπύρος Κυπριανού» οι δυο προσφυγικές ομάδες ολοκληρώνουν μαζί τις υποχρεώσεις τους στην πρώτη φάση. Η N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα έχει το μεγάλο κίνητρο να κλειδώσει την 4η θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή. Η ΑΕ Καραβά θα επιδιώξει να κερδίσει, με στόχο να μπει με καλή ψυχολογία στο κύπελλο, όπου οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν ξανά.

Ομόνοια- Αναγέννηση Δερύνειας

Την τελευταία της ζαριά για είσοδο στην τετράδα ρίχνει η Αναγέννηση Δερύνειας. Στη δυσκολότερη αποστολή αντιμετωπίζει την Ομόνοια και στοχεύει τη νίκη ώστε να… κλέψει την 4η θέση από τη N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα. Η Ομόνοια, που στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής καθάρισε την 1η θέση, θέλει να ολοκληρώσει στην έδρα της νικηφόρα και να έχει καλή ψυχολογία ενόψει κυπέλλου και των διπλών αναμετρήσεων με την Ανόρθωση.

Ανόρθωση – Green Air Παφιακός

Σαφέστατα είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες διεκδικούν τη 2η θέση αλλά και το προβάδισμα έδρας, εφόσον βρεθούν μαζί στα πλέι οφ. Η Ανόρθωση, ενισχυμένη με τον Κνέζεβιτς θέλει να κερδίσει στην έδρα της και να ανεβεί 2η. Παράλληλα με νίκη θα ισοφαρίσει και τις νίκες σε 1-1 ενόψει πλέι οφ, εάν οι δύο ομάδες βρεθούν στην τετράδα σε οποιαδήποτε φάση. Ο Green Αir Παφιακός πάει στη Λεμεσό για να κερδίσει, θέλοντας να διασφαλίσει τη 2η θέση αλλά και για δεύτερη νίκη επί της Ανόρθωσης.

Υπεραγορά Κόκκινος ΕΝΠ – ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε εκτός τετράδας από την περασμένη εβδομάδα (οριστικά 6ος), πολύ μακριά από τους στόχους του. Οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στο Παραλίμνι για να κερδίσουν αφού οι δύο ομάδες θα τα πουν σε διπλούς αγώνες στην οκτάδα του κυπέλλου. Παράλληλα, με δεύτερη νίκη θα αποκτήσουν τεράστια δυναμική για τα πλέι – άουτ απέναντι στους βυσσινί. Η Υπεραγορά Κόκκινος ΕΝΠ είναι ισχυρή και θέλει το τρίποντο για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (13 αγώνες)

1. Oμόνοια (36-14) 31
2. Green Air Παφιακός (33-19) 27
3. Ανόρθωση (30-18) 26
4. N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα (30-21) 24
5. Αναγέννηση Δερύνειας (30-22) 24
6. ΑΠΟΕΛ (22-26) 18
7. ΑΕ Καραβά (7-37) 3
8. Yπεραγορά Κόκκινος ΕΝΠ (5-36) 3

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ