aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ ανδρων: Δεσπόζει το «αιώνιο» ντέρμπι

Βόλεϊ ανδρων: Δεσπόζει το «αιώνιο» ντέρμπι

To «αιώνιο» ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια, δεσπόζει των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Βόλεϊ Ανδρών, που θα διεξαχθεί απόψε στο Λευκόθεο και θα είναι τηλεοπτικό (20:00, Cablenet3). Στους άλλους τρεις αγώνες της ημέρας η Αναγέννηση Δερύνειας υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα, η Ανόρθωση το Παραλίμνι, ενώ ο Παφιακός ταξιδεύει στο Φρέναρος για να παίξει με την τοπική Ολυμπιάς.

Tεράστιο παιχνίδι προμηνύεται στο Λευκόθεο μεταξύ των «αιώνιων». ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια αναμένεται να διεκδικήσουν με πείσμα τη νίκη, που θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη. Δεν αποκλείεται ο νικητής να κριθεί στο πέμπτο σετ.

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα με νίκη στη Λεμεσό επί της Νέας Σαλαμίνας και πάει στο ντέρμπι με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η Ομόνοια δημιούργησε πολύ καλή παράδοση στο Λευκόθεο και θέλει να την συνεχίσει. Οι πράσινοι μετά την ήττα στο Σούπερ Καπ επέστρεψαν με νίκη επί της Ολυμπιάς Φρενάρους.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται και στο Γήπεδο Δερύνειας μεταξύ της Αναγέννησης και της Νέας Σαλαμίνας. Οι δυο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους, αλλά άρχισαν αρνητικά το πρωτάθλημα εντός έδρας. Πράσινοι και ερυθρόλευκοι θα δώσουν μάχη για το τρίποντο. Η Αναγέννηση δεν θέλει να χάσει δεύτερο σερί αγώνα στην έδρα της, ενώ η Νέα Σαλαμίνα ψάχνει ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

Το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας στο «Θεμιστόκλειο» μεταξύ Ανόρθωσης και Παραλιμνίου. Δυο ομάδες που έχουν με τη σειρά τους ψηλές βλέψεις. Η Ανόρθωση θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πετύχει δεύτερη σερί νίκη. Το Παραλίμνι πάει στη Λεμεσό με στόχο το «διπλό», ώστε να μην μείνει αισθητά πίσω από τις προνομιούχες θέσεις έστω και εάν είμαστε στη 2η μόλις αγωνιστική.

Ολυμπιάς Φρενάρους και Παφιακός συνθέτουν τον τέταρτο αγώνα της βραδιάς. Οι κοκκινόμαυροι θα επιδιώξουν το κέρδος στην έδρα τους, παρά τη δυσκολία της αποστολής τους. Ο Παφιακός, που δείχνει ότι είναι ένα ισχυρό σύνολο, θα μεταβεί στο Φρέναρος μόνο για το τρίποντο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ομόνοια 1-0 3-0 3
2. ΑΠΟΕΛ 1-0 3-1 3
3. Παφιακός 1-0 3-1 3
4. Ανόρθωση 1-0 3-2 2
5. Αναγέννηση Δερ. 0-1 2-3 1
6. Παραλίμνι 0-1 1-3 0
7. Νέα Σαλαμίνα 0-1 1-3 0
8. Ολυμπιάς Φρ. 0-1 0-3 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ