aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ ανδρών: Δεύτερος τελικός ύψιστης σημασίας

Βόλεϊ ανδρών: Δεύτερος τελικός ύψιστης σημασίας

Σημαντικό αγώνα μέχρι τον επόμενο δίνουν Green Air Παφιακός και Ομόνοια. Πρόκειται για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών στο βόλεϊ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Αφροδίτη», θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cablenet Sports 3HD. Μετά τον αγώνα της Δευτέρας, η Ομόνοια προηγείται με 2-1 στις νίκες και υπολείπεται άλλων δύο για την κατάκτηση του 6oυ τίτλου πρωταθλήματος στην ιστορία της. Ο Green Air Παφιακός δεν έχει άλλη επιλογή, αφού θα πρέπει να κερδίσει τον αγώνα, να ισοφαρίσει, για να αποκτήσει δικαίωμα διεκδίκησης του τίτλου.

Ο τεχνικός του Green Air Παφιακού, Χόρχε Κανεστράτσι, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το παιχνίδι, «αφού παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε. Στον αγώνα της Δευτέρας σταθήκαμε καλά μόνο στο τρίτο σετ, αφού είχαμε προβλήματα στο μπλοκ που πρέπει να βελτιώσουμε. Ελπίζω να ανταποκριθούμε και να κερδίσουμε».

Η Ομόνοια πάει στην Πάφο έχοντας το ψυχολογικό αβαντάζ, αφού προηγείται με 2-1 στις νίκες και στοχεύει στο «διπλό» για να βρεθεί μιαν ανάσα από τον τίτλο. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο προπονητής Σάββας Σάββα σημείωσε ότι «είναι ξεχωριστό το παιχνίδι για μας και πάμε στην Πάφο για να κερδίσουμε». Ο πολυνίκης κόουτς ανέφερε ακόμη: «Έμεινα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της Δευτέρας, δείχνοντας ότι οι αγώνες της ημιτελικής φάσης με την Ανόρθωση μας βοήθησαν».
Βαρωσιώτικο ντέρμπι θα διεξαχθεί στις 20:30 για την 3η θέση στο «Σπύρος Κυπριανού» μεταξύ Νέας Σαλαμίνας και Ανόρθωσης. Η τελική κατάταξη θα κριθεί σε μονό αγώνα και το παιχνίδι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως για το γόητρο. Ερυθρόλευκοι και κυανόλευκοι έμειναν εκτός τελικών, αλλά μπορούν να προσφέρουν πολύ θεαματικό αγώνα.

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Το ντέρμπι Green Air Παφιακός – Ανόρθωση ξεχωρίζει στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών. Η κλήρωση έγινε χθες και τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα ακόλουθα:

Nέα Σαλαμίνα – ΑΕ Καραβά
Αναγέννηση Δερ. – Ομόνοια
ΕΝΠ – ΑΠΟΕΛ
Green Air Παφιακός – Ανόρθωση

Το προσφυγικό ντέρμπι Ολυμπιάδα Ν. – Ανόρθωση και το εξαιρετικά ενδιαφέρον ζευγάρι Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ, δεσπόζουν από την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών.

Τα ζευγάρια:
Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ
Δικέφαλος Γερίου – Property Gallery Απόλλων
Ολυμπιάδα Ν. – Ανόρθωση
ΑΕΛ – Λεμεσός Βόλεϊ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ