Άλλη μια δύσκολη αποστολή έχει αύριο η Εθνική Γυναικών Κύπρου, αφού θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ουγγαρίας στις 20:00. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γ’ Ομίλου για την προκριματική φάση του Eurovolley Γυναικών 2023, στη ρεβάνς του 0-3 που χάσαμε στη Βουδαπέστη το περασμένο Σάββατο.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και θα μεταδοθεί από την Cablenet Sports. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με σημερνή προπόνηση στις 18:00 και άλλη μία αυριανή στις 10:00 το πρωί.
Η νεαρή διεθνής Άντρεα Ντομπρασίνοβιτς μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε: «Σε κάθε αγώνα ο στόχος μας είναι η νίκη, έτσι και το Σάββατο θα αγωνιστούμε με στόχο να κερδίσουμε. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι στην Ουγγαρία και θέλουμε μια καλή εμφάνιση. Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα μας συμπαρασταθεί».
Βλέποντας την Ουγγαρία από κοντά, ο κόουτς Λούης Λοΐζου θα προσαρμόσει τα σχέδιά του με στόχο οι παίκτριές μας να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αγώνα. Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή μας βρίσκονται οι: Έρικα Ζεμπύλα, Βάσω Ριαλά, Άντρεα Ντομρασίνοβιτς, Αιμιλία Δημητρίου, Αικατερίνη Κέστα, Έλενα Τσουτσούκη, Βασιλική Χατζηκωνστάντα, Ειρήνη Ιωάννου, Χριστιάνα Δαϋίδ, Θέλμα Χριστοφόρου, Γεωργία Χατζηχαραλάμπους, Ελένη Καρακώστα, Σκεύη Πεχλιβάνη, Άννυ Προκοπίου και Στέλλα Ιωάννου. Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Ροσέλια Πιάνα από την Ιταλία και ο Μίρκο Γιάνκοβιτς από τη Σερβία.














