aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒλέπει προς Φαρόε η Εθνική Γυναικών

Βλέπει προς Φαρόε η Εθνική Γυναικών

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει της προκριματικής φάσης των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθούν μεταξύ 23-26 Μαΐου στα Νησιά Φαρόε με αντιπάλους τη γηπεδούχο ομάδα, το Λιχτενστάιν και το Έϊρε.

Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή και τις τελευταίες ημέρες οι προπονήσεις εστιάζονται στην τακτική ενόψει των αγώνων. Από την περασμένη Πέμπτη άρχισε η διεξαγωγή φιλικών αγώνων και ήδη η Εθνική αντιμετώπισε δυο φορές την ομάδα Παίδων της Ανόρθωσης, όπου μετρά μια ήττα και μια νίκη.

Το τελευταίο φιλικό θα δοθεί την Παρασκευή πάλι με την ομάδα Παίδων της Ανόρθωσης στο Θεμιστόκλειο. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Πέτρος Πατσιάς μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας, λέγοντας ότι καθημερινά και οι 16 παίκτριες που προπονούνται κάνουν βήματα προόδου.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού στην τελική ευθεία της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ