aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒελίτσκοβιτς στον ΑΠΟΕΛ, λάτιν ενίσχυση στον Παφιακό (τελευταίες κινήσεις)

Βελίτσκοβιτς στον ΑΠΟΕΛ, λάτιν ενίσχυση στον Παφιακό (τελευταίες κινήσεις)

Αρκετές μετεγγραφές έγιναν τα τελευταία 24ωρα που αφορούν στην κυπριακή πετόσφαιρα, ενώ προέκυψαν και κάποιες ανανεώσεις συνεργασίας, καθώς και μετεγγραφές Κύπριων στο εξωτερικό. Πιο κάτω θα διαβάσετε αναλυτικά…

Ο Λούκα Βελίτσκοβιτς ο αντί-Βανέγας στον ΑΠΟΕΛ

Η ατυχία που χτύπησε τον ΑΠΟΕΛ με τον τραυματισμό του Ντανιέλ Βανέγας μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα της πρεμιέρας με την Νέα Σαλαμίνα ανάγκασε τον υπεύθυνο του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνωνα Σεβέρη και τον προπονητή Γιαννάκη Χριστοφόρου να τρέξουν για να αντικαταστήσουν τον Κολομβιανό. Ο εκλεκτός είναι ο Σέρβος ακραίος Λούκα Βελίτσκοβιτς ηλικίας 24 ετών (10 Οκτωβρίου 1995). Πρόκειται για ακραίο ύψους 1.98. Ο τελευταίος σταθμός του ήταν η τουρκική Bigadic Belediyespor. Ο Λούκα Βελίτσκοβιτς ήδη υπέγραψε το συμβόλαιό του μέχρι τις 30 Απριλίου 2020 και προβλέπεται να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου 2019 με τον Παφιακό (7Sports Cablenet) στο Λευκόθεο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών.

Στην Κομοτηνή ο Γεώργιος Χρυσοστόμου

Ένας από τους κορυφαίους πετοσφαιριστές μας στην παραλία ο Γεώργιος Χρυσοστόμου δεν θα μείνει αδρανής το χειμώνα. Ο φοιτητής των  ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Αθλητικής Ενώσεως Κομοτηνής. Ο Χρυσοστόμου ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την ακριτική ομάδα στις 15 Μαΐου 2020. Ο Γεώργιος Χρυσοστόμου μαζί με τον Τόνι Λιοτατή το φετινό καλοκαίρι κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στους ΑΜΚΕ του Μαυροβουνίου  και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Κύπρου στο beach Volley.

Η Βραζιλιάνα Ντανιέλε Μπατίστα στον Korantina Homes Παφιακό

Nέα λάτιν ενίσχυση για τον Korantina Homes Παφιακό. Η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη κατέληξε σε συμφωνία με την Βραζιλιάνα Ντανιέλε Μπατίστα. Η αθλήτρια είναι 33 ετών , 1.78 ύψος και 67 κιλά (11  Νοεμβρίου 1986) και αγωνίζεται ως ακραία. Στην Πάφο θα παραμείνει μέχρι τις 30 Απριλίου 2020. Η νέα ξένη του Korantina Homes Παφιακού είναι γνώστης της ευρωπαϊκής κουλτούρας αφού πέρασε από τις λίγκες της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Φινλανδίας και  της Γαλλίας.

Στον Ροτσίδη και η Μαρία Μίτσιου

Η ομάδα του Ροτσίδη Μαμμάρι ακόμα ενισχύεται. Η ομάδα που αγωνίζεται στον Β Όμιλο της Β Κατηγορίας Γυναικών  απέκτησε την Ελλαδίτισσα Μαρία Μίτσιου. Πρόκειται για αθλήτρια με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη  ηλικίας 21 ετών (10 Ιανουαρίου 1998) που έρχεται να ενισχύσει το πλάνο της ακριτικής ομάδας. Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.

Παραμένει Λατσιώτης ο Θ. Προύσαλης

Ξανά στον Εθνικό Λατσιών ο Ελλαδίτης Θανάσης Προύσαλης. Ο πετοσφαιριστής ενισχύει το πλάνο της ομάδας των Λατσιών στην ΟΠΑΠ Β Κατηγορία Ανδρών με στόχο να ανέλθουν βαθμολογικά. Το συμβόλαιο του 35χρονου πετοσφαιριστή ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου 2010. Ο αθλητής από τη Βέροια τα τελευταία χρόνια βοήθησε τον Εθνικό σε πολλούς τομείς.

Από την Ανόρθωση στην ελληνική Β’ Εθνική η Θάλεια Χριστοπούλου

Από την Ανόρθωση στη Β Εθνική Ελλάδος. Αφού κατέκτησε το τρεμπλ στην Κύπρο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η 19χρονη κεντρική (23 Ιουνίου 2000) Θάλεια Χριστοπούλου άφησε την ομάδα της Αμμοχώστου για τον Α.Σ. Βόλης. Η ομάδα αγωνίζεται στη Β Εθνική και ενισχύθηκε σημαντικά τη φετινή χρονιά. Το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στις 15 Μαΐου 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ