aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Βασίλισσα» στο ντέρμπι η ΑΕΛ, νίκες για Απόλλων και ΑΕΚ Λάρνακας

«Βασίλισσα» στο ντέρμπι η ΑΕΛ, νίκες για Απόλλων και ΑΕΚ Λάρνακας

Η Robo Markets ΑΕΛ έστειλε προμήνυμα… τίτλου από τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών. Μέσα στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως κέρδισε την Ανόρθωση με 1-3 σετ και ήδη πήρε προβάδισμα πρωτιάς. Οι «γαλαζοκίτρινες» κέρδισαν δίκαια απέναντι στη «Μεγάλη Κυρία» που δεν άρχισε ιδανικά τη σεζόν.

Στους άλλους δυο αγώνες της Τρίτης 27 Οκτωβρίου 2020 για τη 2η αγωνιστική η ΑΕΚ πέτυχε σημαντική νίκη κερδίζοντας μέσα στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το ΘΟΙ με 1-3 σετ. Παράλληλα, στο «μίνι» Λεμεσιανό ντέρμπι ο Property Gallery Απόλλων κέρδισε στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» τη Lemesos Volleyball με 3-0 σετ και πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη.

*Στη 2η αγωνιστική είχε ρεπό η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.

Σούπερ Robo Markets ΑΕΛ στο ντέρμπι

Σούπερ ήταν η Robo Markets ΑΕΛ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Σαν έτοιμη από καιρό, η ομάδα του Στέλιου Μασιά κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι την Ανόρθωση με 1-3 σετ στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως και σαφώς απέκτησε πάμπολλα πλεονεκτήματα από το ξεκίνημα.

Οι «γαλαζοκίτρινες» του Στέλιου Μασιά έπαιξαν φοβερό βόλεϊ στα δυο πρώτα σετ και προηγήθηκαν 0-2. Η Ανόρθωσις αντέδρασε κερδίζοντας το τρίτο σετ 25-23 μειώνοντας, αλλά δεν έκανε την ολική ανατροπή. Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έκανε ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Στα πρώτα δυο σετ μέσα σε 45’ η Robo Markets ΑΕΛ προηγήθηκε με δυο σετ κερδίζοντας σε 25’ και 20’ 16-25  και 13 -25. Το τρίτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δυο ομάδες να μάχονται με πείσμα για το  σετ. Τελικά, η ομάδα του Al. Boscovic το κέρδισε 25-23 σε 27’ και μείωσε στο ντέρμπι. Το τέταρτο σετ ήταν εξαιρετικό με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία, αλλά την Robo Markets ΑΕΛ πιο αποτελεσματική να κερδίζει 22-25 σε 27’ κερδίζοντας τον αγώνα με 1-3 σετ.

Δεν δυσκολεύτηκε

Εύκολη νίκη πέτυχε ο Property Gallery Απόλλων στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Οι «γαλάζιες» επικράτησαν της Lemesos Volleyball και πέτυχαν το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. H oμάδα του Γ. Γιαπάνη με πλήρη σοβαρότητα κέρδισε με 25-12, 25-17 και 25-15. Η Lemesos Volleyball προσπάθησε όμως οι «γαλάζιες» ήταν ανώτερες.

Πολύ σημαντική νίκη

Πολύ σημαντική νίκη μέσα στο Αυγόρου πέτυχε η ΑΕΚ Λάρνακας. Μέσα στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας κέρδισε το ΘΟΙ με 1-3 μετά σπό ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα. Η ΑΕΚ πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, ενώ το ΘΟΙ Αυγόρου ισοφάρισε, τα έδωσε όλα όμως δεν τα κατάφερε. Στο πρώτο σετ η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά κερδίζοντας σε 20’ 13-25 ανοίγοντας το σκορ. Η ομάδα του Δημοσθένη Ζυμαράκη αντέδρασε στο δεύτερο κερδίζοντας σε 28’ 25-19 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο τρίτο σετ οι «κιτρινοπράσινες» ήταν καλύτερες και 12-18. Οι «κιτρινοπράσινες»  προηγήθηκαν 20-24 για να κερδίσουν 20-25 σε 25’ και τον αγώνα 1-3 σετ.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι  αγώνες της 3ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν την Τρίτη 03 Νοεμβρίου  2020. Στο «Κίτιον» θα γίνει το «κλασσικό» ντέρμπι ΑΕΚ Λάρνακας – Ανόρθωση. Στο Λύκειο Πολεμιδιών προμηνύεται μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Lemesos Volleyball – ΘΟΙ Αυγόρου. Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται και στο «Νεάπολη – Επιστροφή» όπου η Ολυμπιάδα Ν. συγκρούεται με τον Property Gallery Απόλλων. Την 3η αγωνιστική θα έχει ρεπό η Robo Markets ΑΕΛ.

Μετά από τη συμπλήρωση των δυο πρώτων αγωνιστικών η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. Robo Markets ΑΕΛ (2) 6-1 6

2. Property Gallery Απόλλων (2) 6-1 6

3. Ολυμπιάδα Ν. (1) 3-0 3

4. ΑΕΚ (2) 4-4 3

5. Ανόρθωσις (1) 1-3 0

6. ΘΟΙ Αυγόρου (2) 1-6 0

7. Lemesos Volleyball (2) 0-6 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ