aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒαντούζ: Στα ημιτελικά Μανωλίνα - Ζώγια

Βαντούζ: Στα ημιτελικά Μανωλίνα – Ζώγια

Στα ημιτελικά των αγώνων Ζώνης Μικρών Κρατών Ευρώπης Beach Volley που διεξάγονται στην πόλη Βαντούζ στο Λιχτενστάιν προκρίθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Ζώγια Κωνσταντοπούλου. Οι δυο αθλήτριες επικράτησαν στον τρίτο γύρο των Σκωτσέζων Λιν Μπίτι και Μελίσσια Κουτς με 2-0 σετ (21-17 και 21-08) σε 33 λεπτά.

Η Μανωλίνα και Ζώγια θα αγωνιστούν αύριο Κυριακή στους ημιτελικούς. Αντίθετα, δεν κατάφεραν να περάσουν με την πρώτη στην ημιτελική φάση οι Μαριότα Αγγελοπούλου και Ντάρια Γκουσάροβα αφού έχασαν από τις Ραμόνα Κάιζερ και Λάουρα Μάρξερ από το Λιχτενστάιν με 1-2 σετ σε 47 λεπτά. Στο πρώτο σετ οι δικές μας κέρδισαν 21-18 το πρώτο σετ. Οι δυο γηπεδούχες ισοφάρισαν τον αγώνα σε 1-1 σετ κερδίζοντας με 16-21. Τελικά, στο τάι μπρέικ οι κοπέλες από το Λιχτενστάιν κέρδισαν με 06-15 και πήραν την πρόκριση.

Η Μαριότα και η Ντάρια έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στα ημιτελικά το απόγευμα στις 19:10 όταν θα αντιμετωπίσουν τις νικήτριες του αγώνα Κιάρα Μπίγκερ – Νίνα Λούντβινγκ από το Λιχτενστάιν και Ράσιελ Μόρισον – Χάνα Πέισλι από τη Σκωτία.

Εξάλλου, την προσπάθειά τους για τα ημιτελικά συνεχίζουν οι αδελφές Νατάσα και Κατερίνα Γιασουνή που το μεσημέρι του Σαββάτου κέρδισαν τις Μονεγάσκες Καμίλ Ορένγκο και Καρολίν Φουέντες Βαν Κλαβερέν με 2-0 σετ (21-10, 21-13) σε 27 λεπτά και θα αντιμετωπίσουν στις 18:20 το απόγευμα τις Σκωτσέζες Μπίτι και Κουτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ