aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒαντούζ: Πιθανός κυπριακός ημιτελικός και στους Άνδρες

Βαντούζ: Πιθανός κυπριακός ημιτελικός και στους Άνδρες

Η πιθανότητα κυπριακού εμφυλίου στα ημιτελικά των Αγώνων Ζώνης Μικρών Κρατών Ευρώπης στο Beach Volley στους Άνδρες είναι υπαρκτή από το βράδυ του Σαββάτου 4 Αυγούστου 2018.

Το ενδεχόμενο στον δεύτερο ημιτελικό που θα αρχίσει στις 14:10 το μεσημέρι της Κυριακής 05 Αυγούστου 2018 να αναμετρηθούν οι Τζίμης Αποστόλου – Σωτήρης Σιαπάνης με τους Χαράλαμπο Ζορπή – Ανδρέα Σαββίδη είναι υπαρκτό.

Οι Ζορπής – Σαββίδης περνώντας από το δύσκολο μονοπάτι κέρδισαν το βράδυ του Σαββάτου τους Ουαλούς Σιν Ντέιβις – Κόνορ Ρόμπινς με 2-0 σετ (21-09, 21-14) σε 26 λεπτά με συνοπτικές διαδικασίες. Για να περάσουν στον ημιτελικό πρέπει να κερδίσουν στις 10:50 το πρωί της Κυριακής τους Σαν Μαρινέζους Λορέντζο Μπενβενούτι και Πάολο Μπενγκανέλι.

Στον άλλο αγώνα που οδηγεί στον ημιτελικό στις 10:00 το πρωί, οι Βορειοιρλανδοί Τζεφ Σκοτ και Πίτερ Στιούαρτ θα αντιμετωπίσουν τους Μονεγάσκους Πασκάλ και Βινσέντ Φερρί. Οι νικητές θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό στις 13:20 τους Γεώργιο Χρυσοστόμου – Αντώνη Λιοτατή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ