aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒαλέρια-Εβίτα: «Είμαστε χαρούμενες για την τέταρτη θέση»

Βαλέρια-Εβίτα: «Είμαστε χαρούμενες για την τέταρτη θέση»

Μεγάλη  επιτυχία αποτελεί για το κυπριακό μπιτς βόλεϊ η τέταρτη θέση που κατέλαβαν στο Youth Continental Cup που διεξήχθη το τριήμερο 04-06 Αυγούστου στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα οι Βαλέρια Σακκίδου και Εβίτα Λεωνίδου. Οι δυο κοπέλες αμέσως μετά τον αγώνα απέναντι στη Γερμανία το πρωί της Κυριακής με το οποίο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ εμφανώς ικανοποιημένες για την παρουσία τους στη διοργάνωση.

Η Εβίτα Λεωνίδου ανέφερε ότι «είμαστε αρκετά ευχαριστημένες από την παρουσία μας στους αγώνες. Η ήττα στον πρώτο αγώνα από την Αγγλία όπως ήλθε μας στενοχώρησε αφού χάσαμε την ευκαιρία για κάτι καλύτερο». Για τους επόμενους στόχους η Εβίτα ανέφερε: «Κάθε τουρνουά που παίζουμε αποκτούμε εμπειρίες για κάτι καλύτερο».

Από την πλευρά της η Βαλέρια Σακκίδου εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένη από την τέταρτη θέση μνημονεύοντας και αυτή την ήττα από την Αγγλία που στοίχισε κάτι καλύτερο στη συνέχεια.  Όπως είπε στον αγώνα εκείνο «παίξαμε πολύ καλά αλλά δεν αντέξαμε». Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων οι δυο αθλήτριες φωτογραφήθηκαν με τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς Βαγγέλη Κουτουλέα και Γιάννη Πετρούδη με την κυπριακή σημαία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ