aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒ’ Κατηγορία: Ο Εθνικός πέρασε τις εξετάσεις… του Πανεπιστημίου 

Β’ Κατηγορία: Ο Εθνικός πέρασε τις εξετάσεις… του Πανεπιστημίου 

Επιστροφή στις νίκες για τον Εθνικό Λατσιών στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Β’ Κατηγορίας. Η ομάδα του Γιώργου Γεωργίου κέρδισε στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής το Πανεπιστήμιο Κύπρου με 0-3 μέσα στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου.

Η νίκη του Εθνικού που τον ανέβασε προσωρινά στην πρώτη θέση με εφτά βαθμούς  ήταν σχετικά εύκολη αφού η ομάδα του Πανεπιστημίου έκανε αισθητή την παρουσία της μόνο στο δεύτερο σετ το οποίο πάλεψε και  τελικά έχασε με 22-25. Στο πρώτο και τρίτο σετ ο Εθνικός Λατσιών ήταν ανώτερος αν και το Πανεπιστήμιο ήταν πολύ καλό και στο τρίτο σετ, αφού έχανε 17-19. Στη συνέχεια ο Εθνικός ξέφυγε και πήρε το σετ με 17-25.

Ο προπονητής του Εθνικού Λατσιών Γιώργος Γεωργίου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ για τη νίκη της ομάδας του τη χαρακτήρισε ως τονωτική ένεση μετά την ήττα από την Ολυμπιάδα, «όπου πιστεύω χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι». Όπως είπε, η ομάδα στη διακοπή του πρωταθλήματος θα προετοιμαστεί κατάλληλα (σ.σ. ο επόμενος αγώνας είναι στις 11 Ιανουαρίου 2017 απέναντι στον Φοίνικα Π.).

Εξάλλου, ο προπονητής του Πανεπιστημίου Κώστας Φαούτας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του λέγοντας ότι «ήδη αρχίσαμε να ανεβαίνουμε και πιστεύω ότι σταδιακά θα κοντράρουμε ομάδες που θα θέλουν την άνοδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ