aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒ’ Κατηγορία: Ντέρμπι Ολυμπιάδων στο Φρέναρος

Β’ Κατηγορία: Ντέρμπι Ολυμπιάδων στο Φρέναρος

Το μεγάλο ντέρμπι των δυο Ολυμπιάδων Φρενάρους και Νεάπολης ξεχωρίζει από τη δράση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Β’ Κατηγορίας και θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 19:30 στο Γυμνάσιο «Φώτη Πίττα» στο Φρέναρος. Στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β’ Κατηγορίας Γυναικών θα γίνουν τέσσερεις αγώνες με το δικό τους ενδιαφέρον.

Το ντέρμπι Ολυμπιάδας Φρέναρους – Ολυμπιάδας Νέαπολης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής προκαλεί φοβερό ενδιαφέρον, αφού οι δυο ομάδες είναι ικανές για την άνοδο. Οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από μεγάλες νίκες αφού την 4η αγωνιστική, η ομάδα του Φρενάρους κέρδισε στην Έμπα τον Α.Ο. Διόνυσο με 1-3, ενώ η Ολυμπιάδα Νεάπολης κέρδισε τον Εθνικό Λατσιών επίσης με 3-1.

Βαθμολογικά, οι δυο ομάδες έχουν μόλις ένα βαθμό διαφορά (7 το Φρέναρος, 6 η Νεάπολη). Στον άλλο αγώνα της Τετάρτης ο αξιόμαχος Φοίνικας Πύλας υποδέχεται τον Α.Ο. Διόνυσο (19:30).

Με τέσσερεις αγώνες συνεχίζεται την Τετάρτη (σ.σ. όλοι οι αγώνες στις 19:30) η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β Κατηγορίας Γυναικών. Το ενδιαφέρον στρέφεται στο Λύκειο Λατσιών όπου ο ανεβασμένος Εθνικός υποδέχεται τον Παφιακό. Η ομάδα της Πάφου ηττήθηκε για πρώτη φορά την περασμένη αγωνιστική από τον Πανιδαλιακό.

Στους άλλους αγώνες, ο Μαραθώνας υποδέχεται στο Λύκειο Βεργίνας τον Ν.Ο. Λακατάμιας και έχει τον πρώτο λόγο. Ο εξαιρετικός Πανιδαλιακός είναι φαβορί κόντρα στον Ροτσίδη στο Δάλι, ενώ ο Άρης Πολεμίου υποδέχεται το Πανεπιστήμιο και έχει τα προγνωστικά με το μέρος του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ