aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒ’ Κατηγορία: Νίκη πρωτιάς για Ολυμπιάδα στην Έμπα

Β’ Κατηγορία: Νίκη πρωτιάς για Ολυμπιάδα στην Έμπα

Σημαντική νίκη που την φέρνει στην 1η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης στην Έμπα επί του Διόνυσου η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως. Οι μπλε του Πάρη Σάββα κέρδισαν για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ανδρών με 1-3.

Η Ολυμπιάδα πέρασε με ανατροπή αφού έχασε το πρώτο σετ με 25-20, αλλά έδειξε αντοχές και αντίδραση ανατρέποντας το σκορ. Η προσφυγική ομάδα κέρδισε τα επόμενα τρία με 17-25, 16-25 και 14-25 δείχνοντας άνεση.

Ο προπονητής της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως, Πάρης Σάββα χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη επί του Διόνυσου λέγοντας ότι η ομάδα του πέρασε τον πρώτο γύρο από όλες τις δύσκολες έδρες εκφράζοντας ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας του.

Για το Διόνυσο η ήττα αυτή σύμφωνα με τον υπεύθυνο της ομάδας Ανδρέα Χαραλαμπίδη δεν θα τους επηρεάσει. Όπως είπε, «μετά το πρώτο σετ δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε και χάσαμε. Βλέπουμε τη συνέχεια και θεωρούμε ότι έχουμε τις πιθανότητές μας».

Για το πρωτάθλημα Γυναικών Β Κατηγορίας στο μεγάλο παφιακό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ο πρωτοπόρος Παφιακός κέρδισε στην Τεχνική Σχολή Πάφου τον Άρη Πολεμίου με 3-1 σετ (25-19, 29-27, 20-25, 25-17) και βρίσκεται στην κορυφή με τον Πανιδαλιακό με 15 βαθμούς.

Στον άλλο αγώνα της Τετάρτης ο Πανιδαλιακός κέρδισε εύκολα τον Ν.Ο. Λακατάμιας 0-3 (16-25, 16-25, 18-25) στην αίθουσα Αθλοπαιδειών του Λυκείου Αγίου Γεωργίου στη Λακατάμια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ