aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒ' Κατηγορία: Μάχη Ολυμπιάδων για το Κύπελλο

Β’ Κατηγορία: Μάχη Ολυμπιάδων για το Κύπελλο

O μεγάλος τελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Β’ Κατηγορίας φιλοξενείται την Τετάρτη στις 20:30 στο «Κίτιον» με αντιπάλους τις δυο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της σεζόν την Ολυμπιάδα Φρενάρους και την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως. Η ομάδα του Φρενάρους κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην Α’ Κατηγορία, ενώ η αντίστοιχη ομάδα της Νεάπολης ήταν η δευτεραθλήτρια.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμες για τον τελικό. Οι δυο ομάδες που πρωταγωνίστησαν και στην περσινή περίοδο στο θεσμό του Κυπέλλου αφού αγωνίστηκαν και στον περσινό τελικό με νικήτρια την ομάδα του Φρενάρους με 3-2 (20-25, 25-23, 25-27, 25-21, 15-13).

Ο προπονητής της Ολυμπιάδος Φρενάρους, Πανίκος Κωνσταντίνου ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ότι πρόκειται για ένα τελικό Κυπέλλου με όλα τα αποτελέσματα πιθανά. «Για μας» ανέφερε «στόχος μας είναι το νταμπλ και αυτό θα επιδιώξουμε».

Ο προπονητής της Ολυμπιάδος Νεάπολης, Πάρης Σάββα  μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ έχρισε φαβορί την ομάδα του Φρενάρους αλλά ανέφερε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα με στόχο τον τίτλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ