aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤουρνουά Ουράνιος Ιωαννίδης: Στον Τελικό Ολυμπιάδα Ν. και Property Gallery Απόλλων

Τουρνουά Ουράνιος Ιωαννίδης: Στον Τελικό Ολυμπιάδα Ν. και Property Gallery Απόλλων

Oλυμπιάδα Ν. και Property Gallery Απόλλων θα είναι το ζευγάρι του τελικού στο τουρνουά Γυναικών «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 20:00 στο «ΚΙΤΙΟΝ». Στους δυο ημιτελικούς της Τρίτης η Ολυμπιάδα επικράτησε μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι της Ανόρθωσης με 3-1 στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» ενώ στο Λεμεσιανό ντέρμπι στο «ΚΙΤΙΟΝ» ο Property Gallery Απόλλων κέρδισε την πρωταθλήτρια ΑΕΛ με 3-0.

Ντέρμπι στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ»

Πολύ μεγάλο παιχνίδι έγινε στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» μεταξύ Ανόρθωσης και Ολυμπιάδας Ν. Η Ολυμπιάδα κέρδισε με 3-1 και πήγε στον Τελικό. Στο πρώτο σετ η Ολυμπιάδα άρχισε πολύ καλά και προηγήθηκε 04-11. Ωστόσο, η Ανόρθωσις βρήκε ρυθμό και μείωσε σε 15-18. Τελικά, η Ολυμπιάδα κέρδισε με 18-25 και προηγήθηκε.

Στο δεύτερο σετ υπήρχαν πολλές ανατροπές με τις δυο ομάδες να παίρνουν προβάδισμα (14-11 Ανόρθωσις και την Ολυμπιάδα να το ανατρέπει 20-21). Τελικά, η Ανόρθωσις βρήκε τον τρόπο να κερδίσει 25-22 και να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ.

Το τρίτο σετ ήταν ισορροπημένο με την Ολυμπιάδα να προηγείται 10-14, αλλά την Ανόρθωση να ισοφαρίζει. Πιο αποτελεσματική η ομάδα του Γ. Νικολάκη κέρδισε με 22-25 και πήρε ξανά το προβάδισμα 1-2.

Με πείσμα κυνήγησαν το τέταρτο σετ οι δυο ομάδες με την Ολυμπιάδα να κατορθώνει να προηγηθεί 15-19 και τελικά να κερδίζει 19-25 εξασφαλίζοντας τη νίκη.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΝΤΡ. ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ): Βασιλείου, Νικόλοβα, Σιέφτσουκ, Ριαλά, Χαραλάμπους, Ζεμπύλα – Λίμπερο: Δαϋίδ – Αλλαγές: Τζιακίδου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Γ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ): Λεωνίδου, Χουντίμα, Μανίταρου, Ζροτς, Γκουλτγουόρθ, Μουντρίσκαγια – Λίμπερο 1: Kούτα, Λίμπερο 2: Xριστοφόρου – Αλλαγές: Πέτρου.

Στον τελικό ο Property Gallery Απόλλων

Εντυπωσιακός ο Property Gallery Απόλλων πήρε θέση στον Τελικό του τουρνουά «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ». Στο «ΚΙΤΙΟΝ» κέρδισε την ΑΕΛ με 3-0 σετ. Οι «γαλάζιες» ήταν πολύ ανώτερες κερδίζοντας με (25-08, 25-18 και 25-11).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ