aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤο School Project συνεχίζει να εντυπωσιάζει (καινοτομίες στο Δημ. Δασουπόλεως)

Το School Project συνεχίζει να εντυπωσιάζει (καινοτομίες στο Δημ. Δασουπόλεως)

Το School Project συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, το πρόγραμμα που μπήκε για τα καλά τα σχολεία ολοκλήρωσε τα μαθήματα στο Δημοτικό Σχολείο Δασουπόλεως. Μαθητές της Γ τάξης παρακολούθησαν άλλο ένα μάθημα από τους καταρτισμένους προπονητές και εκπαιδευτές τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Jorge Canestraci και τον τεχνικό σύμβουλο της ΚΟΠΕ Γιώργο Στεφανίδη.

Μετά την επίδειξη βόλεϊ όπου όλοι οι μαθητές συμμετείχαν, η ημέρα πρόσφερε καινοτομίες αφού: Oι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν φιλμάκι για το βόλεϊ και να υποβάλουν ερωτήσεις. Στο Δημοτικό Σχολείο Δασουπόλεως βρέθηκαν οι προπονητές Ανάπτυξης της Ολυμπιάδας Ν. Αλέκος Ευθυμίου και της Ανορθώσεως Γιάννης Πετρούδης.

Σημειώνεται ότι το School Project θα μπει και σε άλλα Δημοτικά Σχολεία όλων των πόλεων τους επόμενους μήνες, ενώ θα ενταχθούν στους εκπαιδευτές και εκπαιδευμένοι προπονητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ