aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο πρόγραμμα της Τετάρτης (28/8) για την Κύπρο στην Πάτρα

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (28/8) για την Κύπρο στην Πάτρα

Τρία αθλήματα με κυπριακές συμμετοχές περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Τετάρτης (28/08), 4ης αγωνιστικής ημέρας, στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2019 που διεξάγονται στην Πάτρα της Ελλάδας μεταξύ 25-31 Αυγούστου.

Τα τέσσερα κυπριακά δίδυμα σε Beach Volley ξεκινούν την προσπάθεια τους, ενώ στη μάχη του Canoe Open Racing ρίχνονται οι τρεις αθλητές/τριες μας. Επιπλέον, την Τετάρτη (28/08) ολοκληρώνεται η παρουσία της εθνικής ανδρών στο Beach Handball.

Beach Volley

Ξεκινώντας από το Beach Volley, στις 9 το πρωί είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η δράση στο τουρνουά γυναικών, ενώ στις 10:30 ξεκινούν οι άνδρες. Το απόγευμα είναι προγραμματισμένα και τα δεύτερα παιχνίδια των ομάδων στους ομίλους. Οι ακριβείς ώρες που θα παίξουν τα κυπριακά δίδυμα και οι αντίπαλοι, θα γίνονταν γνωστές μετά την τεχνική συνάντηση του αθλήματος αργά την προηγούμενη μέρα.

Την Τετάρτη (28/08) και το πρωί της Πέμπτης (29/08) είναι προγραμματισμένα τα ματς ομίλων του beach volley, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης και την Παρασκευή θα διεξαχθούν τα νοκ-άουτ. Στους άνδρες, η Κύπρος θα αγωνιστεί με τα δίδυμα Αντώνης Λιοτατής-Γιώργος Χρυσοστόμου και Σωτήρης Σιαπάνης-Τζίμης Αποστόλου. Στις γυναίκες, οι Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριώτα Αγγελοπούλου αποτελούν το ένα ζευγάρι, ενώ το άλλο είναι αυτό της Ζόγιας Κωνσταντοπούλου και Έρικα Ζεμπύλα.

Canoe Open Racing

Στις 12:00 το μεσημέρι ρίχνεται στη μάχη, στην περιοχή κοντά στη γέφυρα του Ρίο-Αντίριο, το κυπριακό Canoe Open Racing. Το μεσημέρι θα διεξαχθει ο τελικός των γυναικών, με τη συμμετοχή της Χριστιάνας Παύλου, ενώ στις 16:00 θα αγωνιστούν στον τελικό ανδρών οι Σάιμον Χριστοφή και Στεφάν Κλεάνθους. Το Canoe Open Racing είναι το πρώτο άθλημα του νερού όπου θα συμμετάσχει η Κύπρος. Πρόκειται για αγώνα απόστασης 10 χιλιομέτρων, όπου οι αθλητές ξεκινούν από την παραλία κουβαλώντας το σκάφος surfski kayak, ακολούθως μπαίνουν στο νερό και διανύουν μια απόσταση σε τριγωνική πίστα, με τον τερματισμό να γίνεται πίσω στην άμμο.

Beach Handball

Τέλος, την Τετάρτη (28/08) ολοκληρώνεται η παρουσία της εθνικής ανδρών στο beach handball, με τους αγώνες κατάταξης. Ανάλογα με το αποτέλεσμα του βραδινού αγώνα της Τρίτης στα προημιτελικά, θα προέκυπτε και το πρόγραμμα της εθνικής την Τετάρτη. Οι 2οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες διεξάγονται στην Πάτρα μεταξύ 25-31 Αυγούστου. Η πρώτη διοργάνωση έγινε το 2015 στην Πεσκάρα της Ιταλίας. Πρόκειται για διοργάνωση της Διεθνής Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), στην οποία συμμετέχουν οι 26 χώρες που ανήκουν στη ΔΕΜΑ και είτε βρέχονται από τη Μεσόγειο, είτε έχουν διασυνδέσεις με την περιοχή, όπως π.χ. η Πορτογαλία, η Σερβία, το Σαν Μαρίνο, η Ανδόρα κτλ. Η Κύπρος λαμβάνει μέρος στη διοργάνωση με 49 αθλητές σε οκτώ αθλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ