aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤο «παζάρι» στην ΟΠΑΠ Α Ανδρών

Το «παζάρι» στην ΟΠΑΠ Α Ανδρών

H πρώτη μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε στις 00:00 τα μεσάνυχτα της 31ης Οκτωβρίου 2019. Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να χτίσουν τις ομάδες τους ενόψει της νέας σεζόν. Μέσα από τη στήλη κάνουμε ένα φλας – μπακ των μεταγραφών που έκαναν οι ομάδες της Α Κατηγορίας Ανδρών

Η σειρά είναι με βάση τη βαθμολογική θέση των ομάδων μετά τη 2η αγωνιστική.

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών

Ομόνοια

Οι νταμπλούχοι και σούπερ πρωταθλητές κράτησαν όλο τον κορμό της ομάδας μαζί με τους ξένους Reinaldo και Alves και απέκτησαν τον Ισπανό διεθνή Fran Ruiz. Στην ομάδα εντάχθηκαν και οι Ανδρέας Χρίστου, Χαράλαμπος Μάτσας.

Green Air Παφιακός

Ο Αντώνης Κωνσταντίνου επέλεξε τον Ρώσο N. Shvalev, ένα παλιό γνώριμο τον Βραζιλιάνο Verissimo και τον επίσης Βραζιλιάνο Caetano Filter. Eπίσης, η ομάδα της Πάφου πήρε τον έμπειρο κεντρικό Κωνσταντίνο Παφίτη.

N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα

Οι «ερυθρόλευκοι» που πορεύονται και με νέο τεχνικό τον Ιταλοαργεντινό Thomas Caliburti δεν δίστασαν να ψωνίσουν ταλέντα. Απέκτησαν τον Βούλγαρο Dulchev, τον Καναδό Brook τον Αμερικανό Guimond και ενισχύθηκαν με τον Αργεντινό Guzman. Eπίσης, οι «ερυθρόλευκοι» επανέφεραν τον διεθνή λίμπερο Αντώνη Αντωνίου και απέκτησαν τον Ομίτ Χομαγιούν και ως επένδυση τον ακρίτα Βαρσάμη Βαρσαμίδη.

Ανόρθωση

Η Ανόρθωση με κόουτς τον Ελλαδίτη πρώην διεθνή Κώστα Χριστοφιδέλη προχώρησε σε ουσιαστικές προσθήκες. Απέκτησε τον Φινλανδό N. Haapakoski, τον Βραζιλιάνο Torres και τον Αργεντινό Romanuti αλλά και τον Πασχάλη Ποτολίδη. O κεντρικός Βασίλης Δημητρίου μετά από τρία χρόνια έβαλε ξανά τα «κυανόλευκα».

Αναγέννηση Δ.

Ο Γιάννης Μέλκας έμεινε στην Αναγέννηση και έφερε τον Βραζιλιάνο Garchet για τη θέση του πασαδόρου. Στους «πράσινους» έμεινε ο Ivan Todorovic και απέκτησε τον Κολομβιανό Payan.

AΠΟΕΛ

Τέσσερις ξένους απέκτησε μέχρι στιγμής το ΑΠΟΕΛ αφού είχε την ατυχία να τραυματιστεί σοβαρά μόλις στην πρώτη φάση της πρεμιέρας ο Daniel Vanegas. Ο Κολομβιανός αντικαταστάθηκε μόλις την Τρίτη από τον Σέρβο Luca Velickovic. Ο Βραζιλιάνος ακραίος Juarez ενισχύει τους «γαλαζοκίτρινους», που διατήρησαν τον διεθνή Ελλαδίτη πασαδόρο Σταύρο Κασαμπαλή. Παράλληλα, επέστρεψε στην ομάδα που προπονεί ο Γιαννάκης Χριστοφόρου, ο universal Κωνσταντίνος Ευσταθίου.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ

Η ΑΕ Καραβά είναι γεμάτη εμπειρία. Ο Valters Ramma επέστρεψε στυην ομάδα, όπως και ο Santsez. Παρόν για άλλη μια φορά ο Βραζιλιάνος Rodolpho ενώ διατηρήθηκε ο Πολωνός P. Kaminski. Ο Αυγουστίνος Παναγιωτίδης, ο Αντώνης Χριστοφή ενισχύουν το πλάνο του Ρώσου προπονητή I. Molchanov ως επίσης και ο λίμπερο Παναγιώτης Μιλτιάδους.

Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Παραλιμνίου

Οι νεοφώτιστοι προσπάθησαν να ενισχυθούν ποιοτικά και απέκτησαν τέσσερις ξένους. Τον Βραζιλιάνο Nascimento με παρουσία σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τον Βορειομακεδόνα πολύ γνωστό Milkov, τον Σέρβο πασαδόρο Cubrilo και μόλις την υστάτη τον Ελλαδίτη Σωτήρη Γιάγκο. Ενισχύθηκε και με τους Κύπριους Κωνσταντίνο Πέτρου και Άδωνι Παπέττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ