aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διατήρησε την πρωτιά!

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διατήρησε την πρωτιά!

Μετά από ένα όμορφο αγώνα η ομάδα βόλεϊ  αντρών του  Πανεπιστημίου Λευκωσίας κέρδισε με 3-0 σετ το Πανεπιστήμιο Frederick και υπερασπίστηκε με επιτυχία τον περσινό της τίτλο.

Παρά την ευρεία και φαινομενικά εύκολη επικράτηση των πρωταθλητών, ο αγώνας ήταν αρκετά συναρπαστικός και κράτησε το ενδιαφέρον των φίλων του Πανεπιστημιακού αθλητισμού αμείωτο μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Μπαίνοντας πιο δυνατά στο παιχνίδι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας βρέθηκε να προηγείται με 4 – 0, έφτασε στο 16 – 7 και πήρε το πρώτο σετ με 25 – 13. Οι πετοσφαιριστές του Frederick University δεν κατέβασαν τα χέρια και στο δεύτερο σετ βρέθηκαν να προηγούνται με 5 – 9. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ισοφάρισε σε 9 – 9 και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του πήρε ένα σερί από πόντους φτάνοντας στο 19 – 13. Η διαφορά των 6 βαθμών επηρέασε το Frederick University που έχασε και αυτό το  σετ με 25 – 16. Προηγούμενο με δύο σετ και έχοντας τη ψυχολογία στα ύψη, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπήκε από την αρχή μπροστά στο σκορ στο τρίτο σετ και δεν άφηνε πόντο να πάει χαμένος. Να σημειωθεί πάντως ότι το τρίτο σετ είχε και αρκετά ‘ράλι’ πόντων αφού οι δύο ομάδες δεν τα έβαζαν εύκολα κάτω. Νικήτρια ωστόσο και στο τρίτο σετ η ομάδα του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας με 25 – 9.

Ο αγώνας τελείωσε με τις δύο ομάδες να αλληλοσυγχαίρονται και να αλληλοφωτογραφίζονται, κάτι που παρατηρείται συχνά σε αγώνες του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ