aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤο Παγκόσμιο Συμβούλιο Αθλητισμού τίμησε τον Γιώργο τον Πυροσβέστη!

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αθλητισμού τίμησε τον Γιώργο τον Πυροσβέστη!

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αθλητισμού τίμησε μια από τις μεγάλες μορφές της Ομόνοιας και του κυπριακού βόλεϊ, τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Υπηρέτησε το «τριφύλλι» για πάρα πολλά χρόνια, ενώ διετέλεσε βασικός της εθνικής Ενόπλων Βόλεϊ, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο προπονητής της. Στο χώρο του αθλητισμού είναι ευρύτατα γνωστός ως ο Γιώργος ο Πυροσβέστης.

Σύμφωνα με το Αθλητικό Τμήμα Πυροσβεστών Κύπρου σε μια σεμνή τελετή στις Φοινικουδες στην Λάρνακα, βραβεύτηκε από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αθλητισμού το μέλος μας και προπονητής της εθνικής ενόπλων πετοσφαίρισης Πυρονομος 1377 Γιώργος Χρυσοστόμου. Η βράβευση έγινε για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα της πετόσφαιρας, τόσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής.

«Ο συνάδελφος υπήρξε και συνεχίζει να είναι ένας από τα πιο ενεργά μέλη μας στο άθλημα της πετοσφαίρισης. Γιώργο, σε ευχαριστούμε για την τιμή και προβολή που μέσω σου λαμβάνει το Τμήμα μας όσο και η Υπηρεσία μας. Επιφυλασσόμαστε για το μέλλον, αφού στην πρώτη συνεδρίαση των αντιπροσώπων του Τμήματος λήφθηκε η απόφαση για ενεργή προώθηση της πετόσφαιρας στην οποία η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει μακρά ιστορία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ