aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤο «μπαμ» από τον Korantina Homes Παφιακός

Το «μπαμ» από τον Korantina Homes Παφιακός

Το «μπαμ» της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας έγινε από τον Korantina Homes Παφιακό ο οποίος μέσα στην «Αρένα» του Απόλλωνα κέρδισε τις Λεμεσιανές με 3-1 σετ και βρίσκεται στο μέσο του πίνακα. Η Χιλιανή Κρις Βόρπαλ έδωσε νέα δυναμική στην παφιακή ομάδα. Ο Απόλλων έχασε και έβαλε δύσκολα στην προσπάθεια τετράδας.

Ο Korantina Homes Παφιακός επιφύλασσε εκπλήξεις στον Απόλλωνα στο πρώτο σετ. Έχοντας στη σύνθεσή του την Χιλιανή Κρις Βόρπαλ κατάφερε να επιβληθεί με 25-20 σε ένα ωραίο σετ και να αγχώσει τις «γαλάζιες» που βρέθηκαν πίσω στο σκορ 0-1.
Ο Απόλλων προσαρμόστηκε με τα νέα δεδομένα στο δεύτερο σετ και παρά το γεγονός ότι ο Κorantina Homes Παφιακός ήταν πολύ καλός εντούτοις οι Λεμεσιανές κέρδισαν με 25-23 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1.

Αποφασισμένες ήταν στο τρίτο σετ οι παίκτριες του Korantina Homes Παφιακός και κατάφεραν να κερδίσουν 25-22 ανακτώντας εκ νέου το προβάδισμα με 2-1 σετ.
Η Παφιακή ομάδα ήταν ανώτερη στο τέταρτο σετ κερδίζοντας 25-20 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ