aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΘΟΪ Αυγόρου:  Όπλα η έδρα και η ομοιογένεια

ΘΟΪ Αυγόρου:  Όπλα η έδρα και η ομοιογένεια

Με «όπλο» την έδρα και την ομοιογένεια το ΘΟΙ Αυγόρου θα μπει στη μάχη του πρωταθλήματος Α Κατηγορίας Γυναικών. Οι μελανόλευκες θα επιδιώξουν για άλλη μια χρονιά μια καλή πορεία μακριά από περιπέτειες.

Η ομάδα διατηρεί πάνω – κάτω τον ίδιο κορμό με την περσινή χρονιά παρά το γεγονός ότι μέχρι τον Ιανουάριο θα χάσει την έμπειρη Άντρη Παπαδοπούλου που υποβλήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου σε εγχείριση στον ώμο.

Το βάρος θα πέσει στην έμπειρη αρχηγό Ελένη Μιχαήλ και στις παίκτριες που ανήκαν στην ομάδα την περσινή χρονιά. Το ΘΟΙ ενισχύθηκε με την Φωτεινή Χρυσάνθου (ακραία και πασαδόρος) και γίνεται προσπάθεια για άλλη μια ποιοτική ενίσχυση. Απώλεια θα είναι η απουσία της Χρυσάνθης Χρυσάνθου η οποία εγκυμονεί.

Προπονητής παραμένει ο Βουλγαροκύπριος, Λούης Νοβάκοφ ο οποίος ξέρει την ομάδα και θα προσπαθήσει να την οδηγήσει με ασφάλεια στη νέα χρονιά. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο κόουτς Νοβάκοφ ανέφερε ότι ο στόχος της ομάδας του θα είναι παραμονή.

Όπως είπε: «Κτίζουμε μια ομάδα με βάση την προηγούμενη χρονιά και θα επιδιώξουμε την καλή πορεία. Έχουμε κάποιες απουσίες που ελπίζουμε να τις καλύψουμε». Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής το ΘΟΪ Αυγόρου πάει στη γειτονική Δερύνεια για να αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη Αναγέννηση στο ντέρμπι των Κοκκινοχωριών.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Α ΓΥΡΟΣ

1η αγωνιστική Αναγέννηση Δερύνειας (εκτός)

2η αγωνιστική Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου (εντός)

3η αγωνιστική Ανόρθωση (εκτός)

4η αγωνιστική Ολυμπιάδα (εντός)

5η αγωνιστική Απόλλων (εκτός)

6η αγωνιστική AΕΛ (εντός)

7η αγωνιστική ΑΕΚ (εκτός)

Β ΓΥΡΟΣ

8η αγωνιστική Αναγέννηση Δερύνειας (εντός)

9η αγωνιστική Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου (εκτός)

10η αγωνιστική Ανόρθωση (εντός)

11η αγωνιστική Ολυμπιάδα (εκτός)

12η αγωνιστική Απόλλων (εντός)

13η αγωνιστική AΕΛ (εκτός)

14η αγωνιστική ΑΕΚ (εντός)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ