aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΘετική παρουσία παρά την ήττα

Θετική παρουσία παρά την ήττα

Μια άκρως ανταγωνιστική Κύπρος που τίμησε με την παρουσία της τη συμμετοχή της στο Silver League, έχασε στη Χάϊφα με 3-0 σετ από το πανίσχυρο Ισραήλ για την 6η αγωνιστική του Α’ Ομίλου. Η απουσία της Κατερίνας Ζακχαίου και η κούραση στέρησε κάτι καλύτερο, όμως τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη έκαναν το καλύτερο δυνατό.

Η ομάδα μας έχασε σε 75 λεπτά, με το Ισραήλ να κερδίζει τα σετ 25-22 σε 25 λεπτά, 25-20 σε 24 λεπτά και 25-20 σε 27 λεπτά. Οι πολύπειρες Άνδρη Ιορδάνους με εννιά και Άντρεα Χαραλάμπους με δέκα πόντιους διακρίθηκαν από την Εθνική μας. Η Χριστιάνα Δαυίδ είχε 39% επιτυχία στην υποδοχή.

ΙΣΡΑΗΛ (G. Cuccarini): Velikiy, Stein,Jaloba, Devash, Malik, Saada – Λίμπερο: Shir –On, Zilberman – Αλλαγές:

KΥΠΡΟΣ (Γ. Νικολάκης): Xαραλάμπους, Χατζηκωνστάντα, Σταυρινίδου, Ιορδάνους,Ι. Λεωνίδου, Κωνσταντίνου – Λίμπερο: Δαυίδ, Mοσφιλιώτη – Αλλαγές: Ριαλά, Στ. Ιωάννου, Δημητρίου.

Στο φινάλε του Ομίλου (18/06), αντιμετωπίζουμε στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου τη Ρουμανία σε εξ αναβολής αγώνα για την 2η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ