aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΘέλουν να… χορέψουν στην άμμο!

Θέλουν να… χορέψουν στην άμμο!

Αρχίζουν σήμερα στη Λάρνακα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, οι αγώνες Satelite Γυναικών και Youth Continental Cup. Στο Satelite Γυναικών θα λάβουν 62 ομάδες από 26 χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Αγγλία, Φινλανδία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Λιθουανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σκωτία, Σερβία, Ελβετία, Σλοβακία, Τουρκία, Ουκρανία.

Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στους αγώνες με δυο ομάδες στο κυρίως ταμπλό, τις πρωταθλήτριές μας Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριώτα Αγγελοπούλου και τις αδελφές Γιασουμή, Κατερίνα και Νατάσα. Στόχος να φθάσουν όσο πιο μακριά γίνεται. Επίσης, στα προκριματικά θα αγωνιστούν οι νεαρές Βαλέρια Σιακίδου και Ντάρια Γκουσάροβα με στόχο να αποκτήσουν εμπειρίες.

Ο τρόπος διεξαγωγής είναι ο εξής: Θα διεξαχθεί προκριματικό τουρνουά με τη συμμετοχή 16 ομάδων (θα επιλεγούν από την κατάταξη) από τις οποίες θα προκριθούν οι οκτώ. Στη συνέχεια, θα σχηματιστεί το τελικό ταμπλό της διοργάνωσης. Στον προκριματικό γύρο συμμετέχει ακόμα μια κυπριακή ομάδα. Στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά θα διαγωνιστούν με το σύστημα του διπλού αποκλεισμού και ο τελικός υπό το φως των προβολέων θα είναι μονός.

Στο Youth Contiinental Cup θα συμμετάσχουν πέντε ομάδες Εφήβων και Νεανίδων οι: Κύπρος, Αγγλία, Γερμανία, Νορβηγία και Σκωτία. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες που γεννήθηκαν από 01.01. 2000 – 31.12.2003.

Στις δυο κατηγορίες θα γίνουν αγώνες με το σύστημα Pool Round (όλοι με όλους) και βαθμολογία (2 βαθμούς η νίκη και ένα η ήττα). Η μια ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση θα περάσει στον τελικό. Η άλλη ομάδα του τελικού θα βγει από αγώνα μπαράζ της ομάδας που θα τερματίσει στη 2η θέση με την ομάδα που θα τερματίσει στην 3η θέση. Οι πρώτες δυο ομάδες Νεανίδων και οι δυο πρώτες ομάδες Εφήβων της τελικής κατάταξης προκρίνονται για την τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ