aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΘέλουν κύπελλο Παφιακός και Νέα Σαλαμίνα

Θέλουν κύπελλο Παφιακός και Νέα Σαλαμίνα

Tο τελευταίο  εισιτήριο για την ημιτελική φάση του κυπέλλου βόλεϊ εκεί που περιμένει η Ανόρθωση κρίνεται τη Δευτέρα στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο. Ο γηπεδούχος Παφιακός έχοντας στο «χέρι» τη νίκη με 0-3 μέσα στη Λεμεσό αντιμετωπίζει στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης τη Νέα Σαλαμίνα. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00.

Πρόκειται για αγώνα ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα αν και οι Παφίτες πήραν τον αέρα των Βαρωσιώτων φέτος με τρεις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Παφιακός βολεύεται και με ήττα 2-3, ενώ η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα θέλει νίκη με 0-3 ή 1-3 για να οδηγήσει τη πρόκριση στο χρυσό σετ.

Η παφιακή ομάδα έχασε από την Ομόνοια την Παρασκευή με 1-3 με μια σχετικά καλή απόδοση αν και στην Πάφο πρέπει να ξεχάσουν το τρίτο σετ που έχασαν 25-09. Οι Βαρωσιώτες πέτυχαν μεγάλη νίκη την Παρασκευή επί του ΑΠΟΕΛ με 3-0 και πάνε με καλή ψυχολογία να διεκδικήσουν την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ