aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Θέλω να βοηθήσω στην ανάπτυξη του Beach Volley»

«Θέλω να βοηθήσω στην ανάπτυξη του Beach Volley»

Μετά από 19 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα του Beach Volley ο Βλάντο Κνέζεβιτς αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του στην άμμο. Το τρίτο Παγκύπριο Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις του Beach Volley στη Λεμεσό το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ήταν το τελευταίο στην καριέρα του Σερβοκύπριου άσου που στα 34 χρόνια του αποφάσισε να αφοσιωθεί στη σάλα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο Κνέζεβιτς εξήγησε γιατί αποφάσισε να αφήσει την άμμο στην οποία είχε συνεχή παρουσία από τα 15 του χρόνια. «Το πρώτο τουρνουά που έπαιξα ήταν στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού στη Λεμεσό πριν 19 χρόνια και το τελευταίο επίσης στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού, κάτι που για μένα ήταν σημαδιακό και έτσι ήθελα να γίνει», είπε. Ο Κνέζεβιτς έκανε αναφορά στον πρώτο του συμπαίκτη, τον Γαβρίλη Χατζηδαμιανού, όπου σε τουρνουά Εφήβων κατέκτησαν τη δεύτερη θέση. Σημειώνεται ότι και στο τελευταίο του τουρνουά πήρε το αργυρό μετάλλιο.

«Κέρδισα πολλά»

Ο Κνέζεβιτς ανέφερε ότι από την παρουσία του αυτά τα 19 χρόνια στην άμμο κέρδισε πολλά, και κυρίως τη συμμετοχή του σε μεγάλα τουρνουά αλλά και στους τελευταίους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα. Ο Βλάντο είπε ότι σημαντικές εμπειρίες απέκτησε και από τη συμμετοχή του σε αγώνες Beach Volley στη Σερβία. Ο Κνέζεβιτς επισήμανε πως η απόφασή του πριν από τέσσερα – πέντε χρόνια να δημιουργήσει δίδυμο με τον Δημήτρη Αποστόλου ήταν αρκετά ορθή και έφερε πολλές επιτυχίες αφού δούλεψαν επαγγελματικά.

Σύμφωνα με τον Βλάντο Κνέζεβιτς το χειροκρότημα που δέχθηκε την Κυριακή στον Ιστιοπλοϊκό άξιζε πάρα πολλά για τον ίδιο, αφού ο κόσμος ζητούσε την παρουσία του στο γήπεδο. Ο Κνέζεβιτς είπε ότι δεν φεύγει από τον χώρο του Beach Volley και θέλει να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Πλέον ο Βλάντο Κνέζεβιτς θα παίξει στη σάλα, λέγοντας: «Στα λίγα χρόνια που έμειναν μέχρι το τέλος της καριέρας μου θα συνεχίσω στη σάλα».

Όσον αφορά στο μέλλον του και πού θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν είπε: «Αυτό θα το μάθεις σε λίγες ημέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ